امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کَبآب بَرگـ

#1
موادلازم:
گوشت راسته با فیله گوساله= 1 كیلو
روغن زیتون =3/1 پیمانه
پیاز =2 عدد
نمک و فلفل = به میزان لازم

طریقه آماده كردن كباب برگ

این كباب را می توان از راسته گوسفند یا گوساله انتخاب كرد . راسته را پیش از بریدن باید پاك كرد. یعنی 3 الی 4 اسنتی متر از سر كلفت آن را كه محل اتصال به استخوان است باید برید ورگ و ریشه روی راسته را باید برداشت . راسته پاك كرده را از طول به چند قسمت 10 سانتی متری تقسیم كنید . هر قسمت را روی تخته بخوابانید و با برش طولی به شكل چند ورقه به كلفتی حدود یك سانتی متر ببرید . یك ورقه از راسته ها را روی تخته بگذاریدو با پشت یك كارد سنگین یا ساطور یا بیفتك كوب روی گوشت بكوبید آب پیاز رنده شده , روغن زیتون, ماست (در صورت دلخواه) و زعفران را مخلوط كنید . راسته ها را در این مایه بخوابانید و بگذارید حداقل یك شب بماند, سپس به سیخ بكشید . توجه داشته باشید نمك گوشت های قرمز مخصوصاً كباب ها را باید در وسط پخت زد . اگر این كار را از قبل از پخت انجام دهید, گوشت آب انداخته و كباب خشك و سفت می شود

طرز تهیه :

گوشتها را به پهنایی در حدود 7 سانتیمتر برش داده, آنها را به قطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه می كنیم , سپس پیاز را با رنده ریز رنده كرده تا كاملاً له شود . آب آن را گرفته و با روغن زیتون و فلفل مخلوط می كنیم . گوشتها را بمدت 24 اسعت در مخلوط آب پیاز و روغن زیتون خوابانده و در یخچال قرار می دهیم . سپس 2 الی 3 بار با بیفتك كوب روی گوشتها می زنیم . تكه های گوشت را كه به سیخ می كشیم آنها را روی كباب پز كباب می كنیم و گاهی سیخهای كباب را بر می گردانیم تا هر دو طرف كاملاً پخته وشد. اما دقت می كنیم كه كباب زیاد خشك نشود , نمك را نیز در اواخر پخت به گوشت اضافه می كنیم . پس از پخت كبابها را در دیس می كشیم
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان