امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

روزنامه فلش خور

سر خط خبر ها
قسمت خوب : فروش ممنوع ، این عنوان فروختن فیلتر شکن با قیمت صفر توسط کاربر : Aryan 1380 است ، او در مصاحبه با خبرنگاران می گوید : فیلتر شکن هایم را به قیمت صفر دارم عرضه می کنم و از این کار خود کاملا راضی ام .
برای خرید فیلتر شکن از این بازیکن ، هماهنگی های لازم را با وی انجام شود .
( با پیام خصوصی به وی اطلاع داده شود )
قسمت زشت : متاسفنه مدیران و بالا مقامان با مجله فلش خور ناموافقت کرده و بعضی از موضوع های ارسال شده توسط وی که نویسنده این مجله بوده است را حذف کردند .
قسمت طنز بخش زشت : خدا نکنه اون روز برسه که هی این نویسنده بدبخت مثل زیگ زاگ متداول از روزنامه بپره روی مجله و از روی مجله بپره روی روزنامه برای این که موضوع هایش انتشار یابد .
فسمت بد : متاسفانه امروز صبح زود ، ساعت در حدود 57 : 3 به بنده نویسنده روزنامه توسط چند کاربر اطلاع دادند نام های ما را هم در روزنامه ات تبلیغ کن ، اول ان : این کاربر ها خیلی کار بد و زشتی کردند که این را گفتند دوم ان : اگرم بکنم ، از چه نظر ؟ - آن ها می گویند : فقط اسممان را بنویس ، من گفتم از چه نظر ؟ - گفتند : بگو ما هم یاری رسانده ایم در تمام کردن و به پایان رساندن این روزنامه ، گفتم : شما که هیچ کار نکرده اید . گفتند : اصلا بنویس اسپانسر ، گفتم : شما اسپانسرید ؟ پول خرج کردید ؟ خلاصه ، در حدود دو ساعت داشتیم کارمی کردیم که اون ها رو از خر شیطون بیاریم پایین مگه می شد ؟
از آخر گفتم حالا برید ، شما که رفتید می شینم خودم یک فکری به حالش می کنم ، امیدوارم این سری چاپ روزنامه به دست آن ها نرسد ، آمین یا ربل آلمین
مدیون هستید اگر خوشتون نیاد نیاد ( نیاد ) نیاد نیاد و سپاس را بزنید .
اون هایی که میبینید و دکمه سپاس را نمی زنید ، بزنید آن دکمه را ( البته اگر خوشتون آمد مدیون هستید که سپاس نزنید )
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روزنامه فلش خور 1
پاسخ
 سپاس شده توسط PEGAAH ، bahare_021 ، love 2012 ، میلاد صادقی
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان