07-07-2014، 20:23
من نه آمریکا رفتم نه همبرگر آمریکایی خوردم!! اما میگن این همبرگر اصل آمریکاییه!! حالا هرچی.... خیلی خوشمزه بود
مواد لازم:
گوشت چرخکرده گاو: 1 کیلو (بهتره که 20% چربی باشه)
پیاز: 1 دونه نگینی و ریز خرد شده
سیر: 4 حبه ریز شده
جعفری ریز شده: 3 ق غ
آب سرد: 4 ق غ
نمک و فلفل
کره: 3 ق غ
طرز پخت:
من همزمان با دستور، نکاتی رو هم که توی پخت همبرگر یاد گرفتم بهتون میگم... اول از همه گوشت چرخکرده رو با آب سرد مخلوط می کنیم... جعفری، سیر، پیاز و فلفل رو به گوشت اضافه و مواد رو مخلوط می کنیم...
مواد لازم:
گوشت چرخکرده گاو: 1 کیلو (بهتره که 20% چربی باشه)
پیاز: 1 دونه نگینی و ریز خرد شده
سیر: 4 حبه ریز شده
جعفری ریز شده: 3 ق غ
آب سرد: 4 ق غ
نمک و فلفل
کره: 3 ق غ
طرز پخت:
من همزمان با دستور، نکاتی رو هم که توی پخت همبرگر یاد گرفتم بهتون میگم... اول از همه گوشت چرخکرده رو با آب سرد مخلوط می کنیم... جعفری، سیر، پیاز و فلفل رو به گوشت اضافه و مواد رو مخلوط می کنیم...
قرار نیست گوشتمون رو ورز بدیم...فقط مخلوط می کنیم....ورز دادن باعث سفتی گوشت میشه...ضمن اینکه من اسمی از نمک نیاوردم...نمک، گوشتتون رو سفت و لاستیکی می کنه....پس فعلا همه این مواد رو فقط با هم مخلوط کنین
مواد رو به 6 یا 7 قسمت تقسیم کنین و بهشون فرم همبرگر بدین . اگه قالب پرس همبرگر دارین که هیچ...اگه نه مثه من می تونین از یه پیش دستی برای قالب استفاده کنین تا همبرها یک اندازه در بیان...به این شکل که لای کیسه فریزری که روی یه پیشدستی گذاشتم مواد رو باز کردم
سعی کنین وسطش یکم فرورفته بشه تا بعد از پخت همسطح بشه با بقیه جاها و همبرگر آبداری هم داشته باشین... بذارین توی یخچال تا 1 ساعت بمونه و سرد بشه
بعد از یک ساعت و زمانی که خواستیم سرخشون کنم نمک و فلفل روشون بپاشین
اگه بخواین توی فر بذارین روی 160 تا 170 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه و اگه بخواین توی روغن سرخ کنین، کره رو به روغن اضافه کنین و همبرگرها با حرارت ملایم حدود 15 دقیقه سرخ کنین...من کف تابه چدنی رو کمی چرب کردم فقط
در مدت پخت، باهاش ور نرین و با قاشق روش فشار نیارین تا همبرگرتون خشک نشه..یکی دو دقیقه آخر می تونین یک ورق پنیر روش بذاریم تا آب بشه
لابلای همبرگرها رو توی نون با سس قرمز ، سفید، کاهو، حلقه های گوجه و پیاز، خیارشور و هرچی که دوست دارین پر کنین و نوش جان کنین
می تونین سیب زمینی سرخ کنین و در کنارش سرو کنین
اگه بخواین توی فر بذارین روی 160 تا 170 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه و اگه بخواین توی روغن سرخ کنین، کره رو به روغن اضافه کنین و همبرگرها با حرارت ملایم حدود 15 دقیقه سرخ کنین...من کف تابه چدنی رو کمی چرب کردم فقط
در مدت پخت، باهاش ور نرین و با قاشق روش فشار نیارین تا همبرگرتون خشک نشه..یکی دو دقیقه آخر می تونین یک ورق پنیر روش بذاریم تا آب بشه
لابلای همبرگرها رو توی نون با سس قرمز ، سفید، کاهو، حلقه های گوجه و پیاز، خیارشور و هرچی که دوست دارین پر کنین و نوش جان کنین
می تونین سیب زمینی سرخ کنین و در کنارش سرو کنین
و حتی واسه محشرتر شدنش می تونین قارچ رو با نمک و فلفل و کره تفت بدین و روی همبرگر بذارین و هومممممممممممممممممم...به به
من بقیه مواد رو که فرم داده بودم توی کیسه فریزر بسته بندی کردم واسه یه وعده دیگه...مشکلی واسه فریز کردن نداره
بعدا نوشت: عکسها به روز شد...این همبرگرها با همین دستور درست شد به اضافه اینکه به مایه گوشتی کمی سس خردل و هات سس و کچاپ هم اضافه کردم...عااااااالی بود