امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مارمالاد زردآلو

#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مارمالاد زردآلو 1 .
مواد لازم:
زرد آلو 1کیلوگرم
شکر 1 کیلوگرم
ورق ژلاتین 4 تا 5 ورق
طرز تهیه:زردآلو ها را پس از شستنو هسته گرفتن با نصف لیوان آب در ظرفی لعابی روی حرارت ملایم قرار داده تا کاملاًپخته شود و آب آن کشیده شود سپس آنرا در صافی ریخته و با پشت قاشق از صافی رد میکنیم . شکر را به ان اضافه کرده بر روی حرارت قرار داده تا کاملاً غلیظ شده پس ازآن ورقه های ژلاتین را مثل روشهای قبل نرم کرده در آن می اندازیم تا حل شود . شعلهرا خاموش کرده و خوب هم می زنیم تا کاملاً مخلوط گردد . در صورتی که زردآلو ها خیلیشیرین باشد جهت پیشگیری از شکرک زدن در پایان پخت 0.5 قاشق چایخوری جوهر لیمو در آبحل کرده به آن اضافه می کنیم
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان