امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای هویج و پرتقال

#1
مواد لازم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هویچ فرنگی 1 کیلوگرم 
شکر 1.5 کیلوگرم 
پرتقال 1 عدد و یا خلال پرتقال یا نارنج مقداری
خلال پسته 100 گرم 
آب 4 تا 6 لیوان
 
طرز تهیه :
 هویج فرنگی ها را پس از شستن یا به صورت خلالهای باریک و نسبتاً بلند رشته نموده یا از رنده مخصوص مولینکس رد می نماییم ، سپس شکر و آب را مخلوط نموده و پس از جوش آمدن ، هویچ را اضافه نموده و روی حرارت گذاشته تا تقریباً بصورت ملایم بجوشد ، زمانی که شهد مربا مقداری غلیظ شد پوست یک پرتقال را از رنده ریز رد کرده و آب پرتقال را نیز می گیریم و در مربا مخلوط می نماییم و می گذاریم مربا بجوشد تا شهد آن غلیظ شده و بر سطح مربا جمع شود . ریختن پرتقال در این مربا هم باعث طعم جالب می شود و هم اینکه آب پرتقال مانع از شکرک زدن می شود .
توجه : اگر از خلال پرتقال یا نارنج استفاده کردیم ، باید دو بار آنرا جوشانده و چندین بار در آب سرد خیسانده و آب آنرا عوض نماییم ، سپس در نیمه پخت مربا آنرا اضافه کنیم .
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  فوت و فن های مربای خوش طعم و خوش رنگ
  طرز تهیه شیرینی موزاییکی هویج
  طرز تهیه کیک هویج و گردو و انبه خوشمزه و آسان
  طرز تهیه کیک پرتقال یونانی
  نحوه درست کردن کاپ کیک سیب و هویج
  آموزش تهیه مربای پرتقال درسته
  آموزش پخت چلوگوشت گیاهی با هویج
Smile طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای
  شیرینی پرتقال و شکلات .
  تیرامیسوی پرتقال لیوانی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان