امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه مرغ کریپسى با سس عسل و خردل

#1
سینه‌های مرغ بی‌استخوان را به وسیله
بیف
تک‌کوب کمی صاف کنید....










مرغ کریپسى با سس عسل و خردل


طرز تهیه مرغ کریپسى با سس عسل و خردل



انواع غذا با مرغ - طرز تهیه مرغ کریپسى با سس عسل و خردل
مواد لازم:
• سینه مرغ بی‌استخوان: 300گرم تخم‌مرغ: 2عدد
• ماست شیرین: 3قاشق سوپ‌خوری سرپر، کیسه شده
• روغن زیتون: 2 قاشق سوپ‌خوری
• پودرفلفل سیاه، فلفل قرمز، دارچین، پودرسیر و پاپریکا: هرکدام یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
•پودر
سوخاری
ریزبافت: یک پیمانه
• پودر
سوخاری
دانه درشت (درشت بافت): یک‌دوم پیمانه
• مواد لازم برای تهیه سس غذا
• سس خردل: 3 قاشق سوپ‌خوری، سرپر
• عسل: 2قاشق سوپ‌خوری
• آب‌جوش: یک قاشق چای‌خوری
• سرکه: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
•پودر
سالاد
: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
• کنجد بو نداده: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
• پودرفلفل سیاه: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
طرز تهیه:1 - سینه‌های مرغ بی‌استخوان را به وسیله
بیف
تک‌کوب کمی صاف کنید.2- تخم‌مرغ و ماست را با هم مخلوط کرده و روغن زیتون و ادویه‌ها را به آن
بیف
زایید.3- این سینه‌های مرغ را به مدت 8ساعت در این مواد در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود، سپس در یک سینی فر نچسب با قلم‌مو کمی روغن بمالید. 4-سینه‌های مرغ مزه‌دار شده را ابتدا در پودر
سوخاری
ریزبافت و سپس در درشت‌بافت بیندازید و با دست کمی فشار دهید تا دانه‌های درشت پودر
سوخاری
در بافت مرغ فرو رود.5- سپس در سینی فر گذاشته و با دمای 180درجه سانتی‌گراد به مدت 20دقیقه قرار دهید. برای تهیه سس، عسل را با آب‌جوش کمی رقیق کنید، سپس سس خردل، سرکه و ادویه‌ها را به آن
بیف
زایید.پیشنهاد:برای پودر
سوخاری
دانه درشت، تعدادی نان باگت را تکه تکه کرده و در فر با دمای 180درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا نان‌ها خشک شود، سپس آنها را در یک کیسه پل
استیک
ی ریخته و کمی بکوبید تا بافت درشت نان‌ها ایجاد شود. سپس از آنها به‌عنوان پودر
سوخاری
دانه‌درشت استفاده کنید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان