امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کوفته‌ی گوشت با سس

#1
مواد لازم:

پودر سوخاری یا نان خشک آسیاب شده          نصف فنجان
شیر                                                              نصف فنجان
گوشت بره چرخ شده                                     600 گرم
تخم مرغ زده شده                                          1 عدد
سیر تازه                                                        3 حبه
روغن زیتون                                                    2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی                                             1 قاشق غذاخوری
زیره سبز آسیاب شده                                    1 قاشق غذاخوری
نمک                                                              یک و نیم قاشق چای‌خوری
پودر فلفل سیاه                                              نصف قاشق چای‌خوری
پودر دارچین                                                    نصف قاشق چای‌خوری
پودر فلفل قرمز                                               یک چهارم قاشق چای‌خوری
سس گوجه فرنگی                                         3 فنجان                 
آب مرغ                                                          1 فنجان
نعنای تازه و خرد شده                                     2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز رنده شده                                       کمی
 
روش تهیه:

* دمای فر را روی 450 درجه فارنهایت یا 230 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.
* سطح سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید و آن را کمی چرب کنید.
* پودر سوخاری و شیر را با هم مخلوط نمایید. حدود 30 دقیقه صبر کنید تا شیر کاملاً جذب پودر سوخاری شود .
* سیر را با رنده ریز، رنده بفرمایید. سپس آن را همراه با گوشت چرخ شده و تخم مرغ و روغن زیتون و رب گوجه و زیره و نمک و دارچین و فلفل سیاه و قرمز، به مخلوط شیر و آرد سوخاری اضافه نمایید. همه مواد را کاملاً ورز دهید تا صاف و یکدست شوند.
* با قاشق مقداری از مایه آماده شده را بردارید، میان دستانتان ورز دهید و به شکل توپ‌های کوچک در بیاورید و در سینی فر بچینید.
* آن‌ها را حدود 15 دقیقه داخل فر گرم شده، قرار دهید تا کمی تیره رنگ شوند.
* سپس آن‌ها را بیرون بیاورید و مدت کمی منتظر بمانید. بعد از مدت کمی آن‌ها را همراه با سس گوجه و آب مرغ و نعنای خرد شده تازه و فلفل قرمز داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
* زمان پخت حدود 45 دقیقه می‌باشد که بستگی به پخت کامل توپ‌های گوشتی، دارد.
پاسخ
 سپاس شده توسط نازنین*
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طرز تهیه کباب بادمجان با گوشت
  دستور پخت |کوفته کباب|
  طرز تهیه گوشت بوقلمون ترکیه ای
  طرز تهیه آش گوشت بوشهری!
  کتلت گوشت ( کره ای)
  خوراکی مجلسی با گوشت گوساله
  طرز تهیه كنگر پلو با رشته و گوشت چرخ کرده
  طرز تهیه کتلت رژیمی بدون گوشت و تخم مرغ
  طرز تهیه کوفته سیخی هندی با سس
Lightbulb طرز تهیه کتلت گوشت خوشمزهههه

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان