امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه شامی پوک

#1
لپه را به آن ها اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم. کل مواد را داخل چرخ گوشت ریخته و چرخ می کنیم...



موادلازم:
گوشت مغز ران بدون استخوان گوسفندی 500 گرم
لپه 500 گرم

تخم مرغ
محلی 5عدد
زعفران ساییده در اّبجوش یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط یک عدد
نمک دریا و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
لپه پاک کرده و شسته شده را با کمی نمک دریا و مقداری آب می پزیم . بطوریکه بعد از پخته شدن آب نداشته باشد بعد در صافی ریخته تا آب آن کاملاً خارج شود. گوشت چرخ نشده و پیاز خرد شده را روی حرارت قرار می دهیم تا
آب گوشت
کشیده شده و پیاز نرم شود. سپس لپه را به آن ها اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم. کل مواد را داخل چرخ گوشت ریخته و چرخ می کنیم.
تخم مرغ
ها را در ظرفی شکسته کمی بهم می زنیم. زعفران را اضافه می کنیم . سپس گوشت و پیاز و لپه چرخ شده را به
تخم مرغ
اضافه نموده و به مقدار لازم نمک دریا و فلفل می ریزیم . تمام مواد را خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند. سپس در ظرفی روغن ریخته روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود و همانند
شامی
نخودچی سرخ می کنیم.


سیمرغ
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان