امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مانوئل منتظر یک ok

مانوئل ژوزه سرمربی پرتغالی پرسپولیس بدون عقد قرارداد رسمی و با مجوز موقت سازمان لیگ در آبادان روی نیمکت پرسپولیس نشست.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مانوئل منتظر یک ok 1

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از سایت گل، مانوئل ژوزه سرمربی پرتغالی پرسپولیس بدون عقد قرارداد رسمی و با مجوز موقت سازمان لیگ در آبادان روی نیمکت پرسپولیس نشست. بعد از برد پرسپولیس همراه مانوئل، رویانیان اعلام کرد این مربی به‌خاطر اینکه پولش را نگرفته قراردادش را امضا نمی‌کند و با این شفاف‌سازی تمام موارد دیگر از جمله اصلاحیه‌های متن قرارداد ژوزه را به‌دست فراموشی سپرد.

بالاخره روز پنج‌شنبه هفته گذشته 40 درصد از پول قرارداد ژوزه پرداخت شد اما این پول تا به حساب پیرمرد پرتغالی واریز شود دو سه روزی زمان خواهد برد و همین مساله باعث شده ژوزه هنوز اوکی دریافت پول را ندهد. ظاهرا این پول از طریق یک کشور سوم و یک بانک در دبی به حساب مانوئل واریز شده و ژوزه منتظر است از بانک پرتغالی که در آن حساب دارد اوکی بگیرد که تا بعدازظهر دیروز این اتفاق رخ نداده بود.

به گفته مدیر برنامه‌های ژوزه متن قرارداد این مربی آماده است و به محض اینکه وی از بانک پرتغالی اوکی بگیرد قراردادش را امضا و سپس در هیات فوتبال ثبت می‌کند. البته گفته می‌شود پولی که باشگاه پرسپولیس پرداخت کرده شامل پول مانوئل و چهار دستیارش می‌شود که حتی اگر 40 درصد مبلغ کل باشد، اصلا مبلغ کمی نیست.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مانوئل منتظر یک ok 1 :heart:
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  عباس‌زاده منتظر درخشش در یک جام جدید(عکس)
  رسانه قطری: منتظر شکست پرسپولیس نباشید!
  بهروزی‌راد: منتظر شروع تمریناتم در آزادی هستم
  مهابادی: منتظر دستورالعمل فدراسیون هستیم
  ویلموتس: منتظر رای فیفا در پرونده تیم ملی ایران هستم
  نیمار: منتظر اشاره پاری سن ژرمن هستم
  پرتابگر دیسک‌ ایران: دو سال است منتظر پاداش ۱۰ میلیونی هستم
  کلهر: همچنان منتظر باز شدن پیست‌ها هستیم
  پاتوسی: منتظر پیشنهاد فولاد هستم
  مربی پیشین تیم ملی: برای اعلام قهرمان باید منتظر تصمیم اروپایی‌ها باشیم

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان