امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ژله مغز دار چگونه درست می شود؟

#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ژله مغز دار چگونه درست می شود؟ 1
مواد لازم :
( این مقدار مواد برای ۳ عدد گل رز کافیه )
ژله آلوئه ورا یا هر ژله ای که دوست دارید : ۱ بسته
آبجوش ۱ پیمانه : (در اینجا هر پیمانه ۲۰۰ سی سی است )
بستنی وانیلی : ۱ پیمانه
قالب گل رز
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دنت توت فرنگی : ۱ عدد ( می تونید بجای توت فرنگی از دنت وانیل یا موز یا شکلات هم استفاده کنید)
طرز تهیه :
فکر کنم بد نباشه یه نکته در مورد قالبهای سیلیکونی خدمتتون بگم ؛ قبل از اینکه بخواید مایع یا ژله مورد نظرتون رو در این قالبها بریزید بایستی قالب رو در یک سینی قرار بدین. چرا ؟ چون این قالبها انعطاف پذیرن و مایع شما با حرکت دست می ریزه .
ژله آلوئه ورا رو با یک پیمانه آبجوش مخلوط کنید .
بعد یک پیمانه بستنی بهش اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا بستنی اون کمی آب بشه .
بعد بمدت ۳ – ۲ دقیقه با همزن هم بزنید . چرا ؟ بخاطر اینکه اگه کم هم بزنید خط جدایش بستنی و ژله کاملا مشخص خواهد شد .
برای اینکهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ژله بستنی راحت تر از قالب جدا بشه ، می تونید به مقدار خیلی خیلی کم ، داخل قالبتون رو چرب کنید ( البته من بعضی وقتها چرب نکردم و مشکلی نداشته ولی بد نیست شرط احتیاط رو رعایت کنید ).
با قاشق از مایع ژله بستنی در داخل قالب بریزید . به اندازه تقریبی ۱ سانتیمتر سر قالب رو خالی بذارید ( یعنی نباید قالب رو تا آخر با این ژله پر کنید ) .بعد قالب رو در یخچال قرار بدین .
نکته : فقط نصف ژله بستنی رو استفاده کنید بقیه رو بعدا لازم داریم .
بعد از اینکه ژله کمی بست با یه قاشق قسمت مرکزی اونو بر می داریم .
نکته : ژله بایستی به اندازه ای سفت بشه که بتونید با قاشق قسمت مرکزی اونو جدا کرد شاید به اندازه یک ساعت ( یا کمی کمتر یا بیشتر) . اگه ژله زیاد سفت بشه یا اینکه چند ساعت داخل یخچال بمونه بعدا از همین محل به دو قسمت تقسیم خواهد شد . پس این نکته رو فراموش نکنید .
بعد قسمت خالی شده رو با دنت پر کنید .
عکس پایینی رو بخاطر این گرفتم که ببینید می شه تنوع رنگ و طعم داد . من در شکل پایینی از ژله انار و دنت وانیلی استفاده کردم . بهتره رنگهای اونا رو متضاد در نظر بگیرید تا قشنگ تر دیده بشه . پس برای ژله انار لزومی نداره گل رزها رو رنگ آمیزی کنید .
خوب بریم سر وقت ژله آلوئه ورای خودمون : اگه یادتون باشه گفتم که بایستی یه مقدار از ژله بستنی رو نگهدارید . بهتره ژله مورد نظر رو اندازه چند دقیقه روی بخار آب قرار بدین تا ولرم بشه . چرا ؟ خوب برای اینکه یه ذره از ژله قبلی رو حل کنه تا بعدا” از این ناحیه از هم جدا نشن .
حالا با قاشق خیلی آروم قسمتی از قالب که خالی مونده بود رو با ژله بستنی آلوئه ورا پر می کنیم .
بعد قالب رو بمدت چند ساعت در یخچال بذارید .
برای جدا کردن ژله از قالبهای سیلیکونی ؛ ابتدا با چاقو دورتادور ژله رو آزاد کنید .
بعد به دو روش می تونید ژله رو از قالب در بیارید :
۱ – قالب رو در ظرف مورد نظرتون برگردونید و پشت قالب رو کمی با سشوار گرم کنید .
۲ – یا اینکه مثل قالب های فلزی داخل تشت آبجوش بذارید ( البته برای اینکه ژله از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قالب سیلیکونی جدا بشه بایستی زمان بیشتری {نسبت به قالبهای فلزی} داخل تشت آبجوش نگهداریم )
خوب این هم یه ایده جدید دیگه ای بود برای درست کردن ژله . امیدوارم خوشتون بیاد .
می دونید وقتی این ژله رو می بینم یاد چی می افتم ؟ یاد آبنباتهایی که داخلش عسل هست و موقع خوردن کلی ذوق می کنی تا زودتر به اون قسمت عسل برسی .
سورپرایز جالبیه برای اطرافیانتون . حتما امتحان کنید .
پاسخ
 سپاس شده توسط .baran
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  غذاهایی که خودمون درست کردیم
  بهترین غذایی که درست کردی چی بوده ؟
  چطور پیتزای مکزیکی درست کنیم؟!
  ماکارونی هفت رنگ درست کنید
  نحوه درست کردن سوپ آرد ذرت و اسفناج
  آموزش و طرز تهیه کامل درست کردن کامچوری
Wink آموزش درست کردن کیک گردو و بادام *.*
  آموزش درست کردن سوپ حریره
  آموزش درست کردن سالاد کبیج
  آموزش درست کردن “ترافل شکلاتی” خوشمزه و دلچسپ

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان