امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

املت بیکن

#1
مواد لازم
۳ تا ۴ نفر
تخم مرغ به تعداد نفرات
۱/۲ بسته بيكن
۱ عدد فلفل دلمه ای
۱ لیوان سيب زمينی خرد شده
۱ تا ۲ عدد گوجه فرنگی
۱ عدد پياز
زردچوبه و فلفل سياه آسياب شده و نمک و آويشن

مراحل
سيب زميني ها و گوجه فرنگي و فلفل دلمه اي را به صورت مكعب هاي كوچك خرد كرده و سيب زميني ها را سرخ مي كنيم و از تابه خارج مي كنيم. بعد تكه هاي بيكن را تفت مي دهيم و از تابه خارج مي كنيم. سپس گوجه ها را داخل تابه ريخته و كمي تفت مي دهيم ،
بعد سيب زميني ها و فلفل دلمه اي ها را هم به گوجه ها اضافه كرده در يك كاسه تخم مرغ ها را شكسته و هم مي زنيم و ادويه ها را هم به تخم مرغ اضافه كرده و هم مي زنيم و روي سيب زميني ها و گوجه مي ريزيم. بعد تكه هاي بيكن و پياز را هم روي املت چيده و درب تابه را مي گذاريم. فراموش نكنيد ۵ دقيقه آخر پخت درب تابه را باز بگذاريد.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان