امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آموزش پخت میگو سوخاری با اسفناج

#1
مواد لازم :
میگو

12 عدد

آرد سوخاری و شیر

از هر کدام نصف پیمانه

پنیر پارمسان

1/4 پیمانه

زردچوبه و نمک و پودر زنجبیل

از هر کدام نصف قاشق چایخوری

فلفل قرمز و فلفل سیاه

از هر کدام 1/4قاشق چایخوری

تخم‌مرغ

یك عدد

اسفناج

20 برگ كامل (100 گرم)

آرد

یك قاشق چایخوری

روغن زیتون

یك قاشق سوپخوری
طرز تهیه:

میگوها را شسته و پاك می‌كنیم. آرد سوخاری، پنیر، زردچوبه، نمك و فلفل قرمز را با هم مخلوط می‌كنیم. تخم‌مرغ را با چنگال هم زده ابتدا میگو را در تخم‌مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتانده و دوباره این كار را تكرار می‌كنیم. سپس به مدت هفت دقیقه در روغن فراوان سرخ می‌نماییم. میگوها را روی دستمال آشپزخانه می‌گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. اسفناج و شیر را روی حرارت می‌گذاریم قبل از گرم شدن، آرد پاشیده تا دو، سه دقیقه جوش بخورد. پودر زنجبیل و فلفل زده و از روی حرارت بر می‌داریم. روغن‌زیتون را اضافه كرده اسفناج را در ظرف سرو می‌گذاریم. سس شیر را روی آن ریخته و بعد میگوها را می‌چینیم.
در دنیــــــــــــایی كـــــــــه پسران هـو*س خودرا




ودختـــــــــران احـــــــــســـــــاس* احمقــــــانه ی خود را




عــــــــشــــــق می خوانند




مــــن همان ساكــت باشـم ـ بهتــــــر است
پاسخ
 سپاس شده توسط ALA
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  املت اسفناج فوری
  طرز تهیه پاستای میگو
  طرز تهیه مرغ سوخاری رژیمی
  کباب پز تابشی خانگی – آموزش پخت کباب رول خوشمزه در خانه
  آموزش طبخ کباب چنجه خوشمزه در خانه
  کباب پز تابشی – آموزش طبخ کباب برگ مجلسی در خانه
Tongue آموزش تهیه شیرینی تارت نارنگی!
  نحوه درست کردن سوپ آرد ذرت و اسفناج
  آموزش و طرز تهیه کامل درست کردن کامچوری
  طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان