امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوپ چغاله بادام

#1
سوپ چغاله بادام 1
 
مواد لازم :
 
 
چغاله بادام

150 گرم

كلم بروكلي خرد شده

نصف پيمانه

فلفل دلمه‌اي خرد شده

1/4پيمانه

آب مرغ

دو پيمانه

پنير پارمسان و آرد
از هر کدام دو قاشق سوپخوري
پياز
یک عدد

سیر
يک حبه
کره 

50 گرم
نمك و فلفل
به ميزان لازم
 

 
 
طرز تهيه :
 
چغاله‌ها را نگيني خرد كرده به همراه فلفل دلمه‌اي و كلم بروكلي درون مخلوط‌كن ريخته و خوب ميكس مي‌كنيم. پياز را نگيني خرد كرده و كمي در كره تفت مي‌دهيم تا سبك شود. سير ساطوري شده را به آن اضافه مي‌كنيم و چند ثانيه ديگر تفت مي‌دهيم.
 
 
سپس آرد را اضافه كرده و روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم تا بوي خامي آرد گرفته شود ولي تغيير رنگ ندهد. آب مرغ را اضافه كرده و روي حرارت ملايم هم زده تا گلوله‌اي از آرد نماند. وقتي مايه يكدستي به دست آمد از صافي عبور مي‌دهيم تا سير و پياز جدا شود سپس مواد ميكس شده (مخلوط چغاله، كلم و فلفل دلمه‌اي) را اضافه كرده و مجددا روي حرارت قرار مي‌دهيم. نمك و فلفل زده و پنير پارمسان را هم اضافه مي‌كنيم. پس از 15 الي 20 دقيقه از روي حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر ريخته و سرو مي‌كنيم.مي‌توان كمي خامه هنگام سرو به سوپ افزود.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طرز تهیه اسموتی موز با بادام زمینی و اسپرسو
Wink آموزش درست کردن کیک گردو و بادام *.*
  طرز تهیه تارت بادام ترد و خوشمزه
  سالاد مرغ اندونزی با سس تند بادام زمینی
  طرز تهیه کیک بادام با شربت عسل
  طرز تهیه فاج کیک کره بادام زمینی
  سالاد تایلندی با سس بادام زمینی...
  خورش چغاله بادامـ
  کاپ‌کیک شکلاتی- کره بادام زمینی
  بیسكویت بادام زمینی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان