امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تخم مرغ اسکاتلندی

#1
تخم مرغ اسکاتلندی 1

3 عد تخم مرغ آب پز
120گرم گوشت چرخ کرده(به ازائ هر تخم مرغ تقریبا 40 گرم )
1 عددپیاز ریز رنده شده
نمک و فلفل و آویشن و ادویه های لازم

مواد لازم جهت کاور کردن :
1پیمانه پودر سوخاری ( ترجیحا اسپایسی)
2 عدد تخم مرغ که با نمک و فلفل خوب زده شده باشد


گوشت جرخ کرده را با پیازو ادویه جات مخلوط کرده و با دست خوب ورز میدهیم .سپس به سه قسمت مساوی تقسیم میکنیم . روی هرتخم مرغ آب پز شده را با این مواد گوشتی پر میکنیم طوریکه تمام سطح تخم مرغ را بگیرد.
در ظرفی 2 عدد تخم مرغ را با نمک و فلفل زده و اماده می کنیم . و تخم مرغ های پیچیده به گوشت را به تخم مرغ زده و سپس ادر پودر سوخاری می غلطانیم دوباره داخل ظرف تخم مرغ و دوباره به پودر سوخاری آغشته میکنیم( دومرتبه در تخم مرغ و پودر سوخاری ) .بعد در ظرف کوچکی مقدار زیادی روغن ریخته و با شعله ی کم تمام قسمتهای آنرا سرخ میکنیم.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طرز تهیه کوکوی خوشمزه اسکاتلندی با مغز تخم مرغی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان