13-07-2012، 13:29
|
امتیاز موضوع:
سخنرانی هیتلر درمورد فلسطین |
||||||||||||||||||||||||||||||||
13-07-2012، 13:37
من فیلم وصیت هیتلر رو دیدم واقعا اشک توی چشمام جمع شد با اینکه ازش خوشم نمی آد ولی کمی به خاطر اون جو خیانت آمیزی که علیهش بود ناراحت شدم
13-07-2012، 20:23
(13-07-2012، 13:37)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. باید از اون طراح موسیقی تشکر کرد ولی خون هر اریایی رو به جوش میاره !
13-07-2012، 20:31
واقعا اون فیلم نشون میده که آلمانی های واقعی چه کسانی بودند.کسانی که به هیتلر همیشه وفادار بودند.
هیتلر انسان بزرگی بود
بی شک هیتلر مانند ناپلئون بود کسی که مردم فرانسه حاضر بودند با بیل هم به نرد انگلیسی های تفنگ به دوش روند این انسان ها در طول تاریخ محبوب مردمشان بوده و خواهند بود ولی این وسط یکی ضرر می کنه امریکا مزدور و خائن صفت
14-07-2012، 8:03
متاسفانه مردم جهان حرف های امریکا رو مبنی بر جنایتکار بودن هیتلر یا استالین باور کردند.
درصورتی که همه اینهارو غرب ساخته. هیتلر بیچاره کلی برای کشورش زحمت کشید.هیچ کس در تاریخ و اونهمه برای آلمان زحمت نکشید وپیشرفتش نداد. اینجور رفتار کردن غرب باهاش انصاف نیست. تازه بهش بستن که دومین دجال بوده!!!!!!!!!!! درفیلم روح سوار 2 هم در تکه ای از فیلم می گفت:شیطان همیشه در کالبد فردی به زمین می آید(در همین حین تصویر افردی مثل ولد دراکول و... وحتی استالین رو هم به این عنوان نشان داد)
14-07-2012، 21:43
نقل قول: تازه بهش بستن که دومین دجال بوده!!!!!!!!!!!شبکه معلوم الحال من و تو اخیرا افتاده رو قضیه به عالم و آدم داره این مارک رو میچسبونه
14-07-2012، 21:55
ای کاش فقط م*ن*و*تو بودش.خیلی جاها دارن علیه اون بدبخت چیز هایی می سازن که هیتلر کل عمرش نشنیده بود.
16-07-2012، 11:20
پشت سر مردان بزرگ حرفهای زیادی زده میشه و اگه این شبکه ها به تخریب این چنینی انسان های نپردازند مسلما منافع کشور های مثل امریکا و اسرائیل به خطر می افته
16-07-2012، 11:27
باید حسابشون رو برسیم.اگر هیتلر مارو می دید حتما مارو به مبارزه با صهیون وغرب دعوت می کرد.همین طور استالین.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان