10-06-2014، 10:47
موادلازم
عدس : دو پیمانه
پیاز بزرگ ریز شده: ۲ عدد
سیر خرد شده: ۲ حبه
آب مرغ یا گوشت و یا قلم : دو لیوان
زردچوبه ، فلفل سیاه و گلپر : مقداری
گوجه فرنگی رنده شده: دو عدد یا یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
کره: ۲۰ گرم
سیب زمینی نگینی شده: ۲ عدد
طرزتهیه
عدس رو یه روز خیس کنید بعد یه بار بجوشونید آبش رو دوربریزید ، بعد بزارید تا بپزه کمی که به انتهای پخت مانده بود عدس رو ازرو گازبردارید، پیاز رو تو کره تفت بدید بعد سیررو بهش اضافه کنید و درانتها زردچوبه رو افزوده بزارید کمی طلائی بشه .
بعد عدس ، گوجه رنده شده آب مرغ و نمک رو اضافه کنید وحرارت رو زیاد کنید تا بجوشه وآبش تا حدودی کشیده بشه ، بعضی ها دوست دارن آبدار بشه ولی توخونه ما زیاد آبکی طرفدارنداره برا همین کمی از آبش رو میزارم بمونه .
عدسی روتویه ظرف بکشید سیب زمینی های بخارپز شده را هم دورش بچینید ( البته میتونید سیب زمینی ها رو سرخ هم بکنید ) فلفل سیاه و گلپر رو بپاشید روش وداغ سرو کنید.
نکته اول: میتونید ازکوفته قلقلی سرخ شده هم داخل این غذا استفاده کنید
نکته دوم: میتونید وقتی آب مرغ رو اضافه کردید سیب زمینی ها رو هم اضافه کنید تا به همراه بقیه مواد پخته بشن ، دراین صورت باید حرارت رو کم کنیدتا سیب زمینی ها بپزن.