امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

9 تا از اعتیادآورترین داروها

#1
خیلی از داروهای اعتیادآور به صورت قانونی در دسترس مردم قرار دارند و مصرف آنها غیرمجاز نیست. داروهایی که حتی بیمه به آنها تعلق می گیرد و به صورت با نسخه و یا بدون نسخه به مردم فروخته می شوند.


9 تا از اعتیادآورترین داروها 1


جالب است بدانید که خیلی از داروهای اعتیادآور، عضو ثابت خیلی از خانواده ها شده اند. این داروها اگرچه قانونی و مجاز هستند، ولی فایده یا خطر آنها بستگی به نحوه و زمان مصرف آنها دارد.
 
تعداد این داروها بالاست، اما چون ما می خواهیم تاثیرات آنها را به تفصیل بررسی کنیم، در اینجا به چهار دسته اول می پردازیم:
 
1- نیکوتین
یکی از در دسترس ترین داروهای قانونی، نیکوتین است که خیلی هم اعتیادآور است. کار نیکوتین دیگر از داروخانه ها گذشته و در جای جای شهرمان می بینیم که در حال فروش است. در بسته بندی هایی که روی آن نوشته: هشدار! سیگار بسیار اعتیاد آور است!
 
بله درست است. در بیشتر موارد فرد فقط چند روز بعد از مصرف سیگار کاملا به آن وابسته می شود. تنها درصد کمی از افراد هستند که قادرند سیگار بکشند و به آن وابسته نشوند. اگر می خواهید بدانید جزو آن دسته افراد هستید یا نه، برای یک هفته مصرف سیگار را کاملا قطع کنید.
 
هر چه مدت زمان سیگار کشیدن بیشتر باشد و هرچه تعداد سیگارهای مصرفی بالاتر باشد، ترک آن دشوارتر است. به نظر می رسد ترک سیگار از ترک الکل هم سخت تر باشد. اما بر خلاف الکلیسم ها، افراد سیگاری می توانند برای ترک راحت تر از آدامس های نیکوتینی استفاده کنند.
 
این آدامس ها سطح نیکوتین بدن را تنظیم می کنند و باعث می شوند شما در قدم اول ترک سیگار، فقط نیاز روانی و عادت رفتاری خود به سیگار را ترک کنید و بعد از مدتی با کم کردن مصرف این سیگار ها، نیاز به سیگار کاملا برطرف می شود.

2- اوپیوئیدها
ضد دردهای اوپیوئیدی نظیر  Vicodine، Percocet  و مرفین بعد از ورود به بازار دارویی آمریکا باعث یک فاجعه واقعا بزرگ در نظام بهداشت و سلامت شد.
 
مصرف این مسکن های بسیار اعتیاد آور از اوایل سال 2000 سر به فلک کشید، به طوری که روزانه بیش از چهل نفر از مردم به دلیل مصرف بیش از حد این داروها در امریکا جان خود را از دست می دادند.
 
مسکن های اوپیوئیدی در درمان دردهای حاد و شدید بسیار موثرند. زمانی که شما برای اولین بار یک اوپیوئید را مصرف می کنید، احساس سرخوشی به شما دست می دهد. اما فراموش نکنید که مصرف این مسکن ها در موارد غیر از بیماری، واقعا خطرناک است. بدن ما خیلی سریع به این داروها عادت می کند، خیلی سریع تر و شدیدتر از سیگار والکل. پس اعتیاد به این داروها همواره خطری در کمین مصرف کننده خواهد بود.
 
هیچ وقت این داروهای مسکن را به طور خودسرانه مصرف نکنید. اگر به دنبال چیزی برای درمان سردردتان می گردید، هیچوقت از داروخانه، از دوستان و حتی از پزشکتان تقاضای اوپیوئید نکنید. ایبوپروفن، ناپروکسن و سایر مسکن های غیر اعتیاد آور می توانند به شما کمک کنند.
 
3- بنزودیازپین ها
بنزودیازپین ها مثل زاناکس، کلونوپین و والیوم از دیگر داروهای اعتیادآور هستند. پزشکان معمولا این داروها را برای درمان استرس های شدید و حملات عصبی توصیه می کنند. اما خیلی از افراد هم مصرف خودسرانه آنها را دارند.  خیلی هم از این داروها خوششان می آید و به آنها اعتیاد پیدا می کنند.
 
بنزودیازپین ها خواب آور هستند. احساسی که به فرد دست می دهد مثل احساسی است که مصرف الکل به فرد می دهد، اما با چنان شدتی که کار و زندگی روزمره به کلی مختل می شود.
 
غیر از وابستگی به دارو، بدن به تاثیرات آن مقاوم می شود و برای رسیدن به آرامش لازم است فرد دوزهای بالاتری را مصرف کند. درست همان کاری که مواد مخدر با فرد می کند.
 
به همین خاطر است که خطر گرفتاری در دام اعتیاد با مواد مخدر در میان افرادی که استفاده نابجا از بنزودیازپین ها دارند، واقعا بالاست.
 
4- درمان ADHD
برای درمان بیماری ADHD یا همان اختلال بیش فعالی و عدم توجه که کودکان و گاهی افراد بزرگسال به آن مبتلا می شوند، از داروهای محرک استفاده می شود که البته هم شیوع این بیماری و هم مصرف این داروها امروزه خیلی بالا رفته است.
 
مشکل اصلی گریبانگیر دانش آموزان و دانشجویان است. آنها فکر می کنند با مصرف این داروها می توانند با دقت بیشتری درس بخوانند و موفق تر باشند.
 
درست است که این داروها در درجه اول سطح هوشیاری و تمرکز را بالا می برند، اما توهم و گیجی، افزایش ضربان قلب و استرس از شایع ترین عوارض آنهاست که گاهی به کلی درس و امتحان را مختل می کنند.
 
مصرف طولانی مدت این داروها باعث تشدید علائمی مثل  پارانویا، توهم، بی خوابی و مشکلات پوستی خواهد شد.
9 تا از اعتیادآورترین داروها 1
پاسخ
 سپاس شده توسط negin 20
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  عوارض داروها در سلامت دهان ، دندان و سایر اعضای بدن
  بهترین داروها گیاهی برای رفلاکس معده
  کدام داروها را نباید با میوه و خوراکی مصرف کرد؟
  مصرف این داروها باعث چاقی و اضافه وزن میشود
Sad با مصرف این داروها معده شما آسیب می بینید!
  درمان بیماری‌های نوروزی با این داروها!
  جوش،علل،درمان،داروها،علاءم
  این داروها عامل ریزش مو هستند
  نوشیدنی های موثر بر فایده داروها
  این گیاهان را با این داروها نخورید

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان