امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♥^_^♥ !! ســـوآلــــآت مـــآ درمــــورد آشــــپـــزی !! ♥^_^♥

#21
(14-06-2017، 3:48)Ƥɾiŋςҽss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
(14-06-2017، 3:01)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
طرز تهیه پنکیک رو می خوام: )
یه سوال : داشتم لازانیا درست میکردم .. آبجی کوچیکم از روی لجبازی نمکدون رو چپ کرد تو سُسش !
چی کار کنم ؟ شور شده در حدی که بت میگم : بخور بمیر ! : | چی کار کنم ؟

مُشکلی که نـدآره من بگم؟ ^_^

مواد لازم برای پنکیک

آرد 1 و 1/2 لیوان
شیر 1 و 1/4 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
بکینگ پودر 3 و 1/2 قاشق چایخوری
کره 3 قاشق
شکر 1 قاشق

طرز تهیه: آرد و بکینگ پودر و شکر را در یک ظرف باهم مخلوط کنید. شیر را اضافه و سپس تخم مرغ را درون آن بشکنید. کره ذوب شده را نیز به مخلوط اضافه کنید. آنقدر مخلوط پن کیک را هم بزنید تا یکدست شود.
تابه ی نچسب را روی حرارت قرار دهید و کمی ته آن را چرب کنید. با استفاده از ملاقه از مخلوط پن کیک بردارید و به صورت دایره ای روی تابه بریزید. پن کیک را برگردانید تا طرف دیگر هم کاملا پخته شود. "همین ^__^"
+
با شُکلـآت خیلی خوشمزه میشه !

سوال دومت رو هم... میتونی یکم آب و رُب و... قاطیش کنی، به نظرم اینطوری شوریش کمتر میشه.

دست طلا ^______^ !
ممنون !

کیک درست کردم .. چرا تلخ شد ؟ کسی میدونه ؟ وانیلش اندازه بوداااا !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♥^_^♥  !!  ســـوآلــــآت مـــآ درمــــورد آشــــپـــزی !! ♥^_^♥ 3
پاسخ
 سپاس شده توسط The moon
آگهی
#22
(30-03-2017، 9:02)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
ااوووه...چقد ما اينجا استعداد اشپزي داريم : ) يه حس همدردي خاصي نسبت به شوهراشون دارم .. !!

بورك چجوري درست ميشه؟؟؟

بورک `

ما در این مطلب طرز تهیه بورک خانگی ساده و خوشمزه را برای شما عزیزان قرار دادیم.
مواد لازم برای تهیه بورک خانگی:
مقدار مورد نیاز مواد خمیر بورک:
آرد ۴ لیوان
آب ۲ و نیم استکان
نمک ۳ قاشق چایخوری
روغن مایع ۱ استکان
مواد میانی: گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۳ عدد
جعفری مقداری
نمک و فلفل دلخواه
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه بورک خانگی: پیازهارو مکعبی خرد کنین، با روغن زیتون یا مایع تفت بدین، گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل هم اضافه کنین و بپزین. از روی شعله بردارین و جعفری رو هم اضافه کنین. آرد، نمک و آب رو مخلوط کنین و ورز بدین، این خمیر رو با دستمال یا حوله نم، بپوشونین و حدود ۲ ساعت بزارین بمونه در دمای اتاق. خمیر رو به شکل استوانه بزرگ دربیارین و به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنین، و هر قسمت رو با کمک وردنه حدود ۱۵-۲۰ سانتیمتر باز کنین، بعد یک تابه بزرگ روغن بمالین و ۴ تا از این خمیر های باز شده رو یکی یکی بزارین توی تابه و بین هر کدوم هم روغن مایع و یا کره بمالین، بعد مواد داخل بورک رو که حاضر کردین رو روش بزارین و ۴ تا خمیر باز شده دیگه رو هم روش بزارین و باز هم بینشون روغن یا کره بمالین و بعد بزارین روی شعله کم و بپزین هر دو طرفشو.

همین ^__^

(17-06-2017، 1:35)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
(14-06-2017، 3:48)Ƥɾiŋςҽss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
(14-06-2017، 3:01)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
طرز تهیه پنکیک رو می خوام: )
یه سوال : داشتم لازانیا درست میکردم .. آبجی کوچیکم از روی لجبازی نمکدون رو چپ کرد تو سُسش !
چی کار کنم ؟ شور شده در حدی که بت میگم : بخور بمیر ! : | چی کار کنم ؟

مُشکلی که نـدآره من بگم؟ ^_^

مواد لازم برای پنکیک

آرد 1 و 1/2 لیوان
شیر 1 و 1/4 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
بکینگ پودر 3 و 1/2 قاشق چایخوری
کره 3 قاشق
شکر 1 قاشق

طرز تهیه: آرد و بکینگ پودر و شکر را در یک ظرف باهم مخلوط کنید. شیر را اضافه و سپس تخم مرغ را درون آن بشکنید. کره ذوب شده را نیز به مخلوط اضافه کنید. آنقدر مخلوط پن کیک را هم بزنید تا یکدست شود.
تابه ی نچسب را روی حرارت قرار دهید و کمی ته آن را چرب کنید. با استفاده از ملاقه از مخلوط پن کیک بردارید و به صورت دایره ای روی تابه بریزید. پن کیک را برگردانید تا طرف دیگر هم کاملا پخته شود. "همین ^__^"
+
با شُکلـآت خیلی خوشمزه میشه !

سوال دومت رو هم... میتونی یکم آب و رُب و... قاطیش کنی، به نظرم اینطوری شوریش کمتر میشه.

دست طلا ^______^ !
ممنون !

کیک درست کردم .. چرا تلخ شد ؟ کسی میدونه ؟ وانیلش اندازه بوداااا !

بکینگ پودرشو زیاد زدی عزیزم!*.*
پاسخ
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، teresa ☆


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان