امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پاولوس

سی و یکم ژانویه 1943 نبرد خانه به خانه استالینگراد با تسلیم شدن فیلد مارشال فردریک پاولوس فرمانده ارتش ششم آلمان در آستانه پایان یافتن قرارگرفت و دو روز طول کشید تا نظامیان آلمانی در خانه ها، کوچه ها و خیابانهای شهر به اسارت درآیند. در حمله به استالینگراد ـ شهری در کناره غربی رود ولگا که به ولگوگراد تغییر نام داده شده است ـ 270 هزار نظامی آلمانی و متحدان اروپای شرقی آلمان از جمله رومانی شرکت داشتند. تلفات این نبرد 743 هزار تن گزارش شده است. هیتلر پاولوس را فیلد مارشال کرده بود تا تسلیم نشود زیراکه سابقه نداشته یک فیلدمارشال آلمانی تسلیم شود ـ مقاومت یا خودکشی. ولی پاولوس یک روز پس از دریافت عنوان فیلدمارشالی تسلیم شد و تا سال 1953 در شوروی بود و چهارسال آخر عمر خودرا در آلمان گذرانید و در طول این مدت در چند مصاحبه و مقاله اشتباهات هیتلر از جمله آغاز جنگ پیش از تکمیل سلاح های تازه (جت، موشک و سلاح هسته ای)، تعرض غیر ضروری به شوروی و حمایت نظامی غیر لازم از جاه طلبی موسولینی را تشریح کرد و گفت که آلمان نباید در آن واحد در چند جبهه و با چند کشور درگیر می شد زیراکه استطاعت این کار را نداشت. طبق قاعده تعرض، نیروهای آلمان باید سه برابر نظامیان کشور مورد تعرض بودند با هشت برابر قدرت آتش. با رعایت این فرمول، ما می توانستیم که در یک زمان تنها با یک کشور درگیر شویم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://iranianshistoryonthisday.com/photos/paulus-ed.jpg
پاولوس
allthatyouwant.mihanblog.com

نابود باد کمونیسم نابود باد صیهونیسم

پاولوس 1
عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
 سپاس شده توسط SABER ، در جستجوی حقیقت ، FARID.SHOMPET ، .ali.
آگهی
من فکر می کنم مارشال فن پاولوس واقعا یک خیانت بزرگ به کشور خودش کرد چون 100 هزار نفر سرباز واقعا کم تعداد نیست و او با وجود این که 100 هزار و بنابر نوشته های دیگری91 هزار سرباز داشت و تسلیم اتحاد شوروی شد در صورتی که می دانست تسلیم شدن به شوروی یعنی مرگ همانطور که از آن همه سرباز فقط شش هزار نفر توانستند به خانه بازگردند

فن پاولوس اهمیت استالینگراد را درک نکرد و اهمیت جان سربازانش را هم همینطور او در کنار بخاری نشسته بود و دستورات ناعاقلانه صادر می کرد و نمی دانست که سربازانش چه می کشند در آن سرما

او تنها فیلد مارشال آلمانی بود که تسلیم دشمن شد اما نکته اشکالش اینجاست که او حاضر شد تا بر علیه وطن خودش با شوروی همکاری کند

خب بله او مجبور بود این کار را بکند ولی مجبور که نبود تسلیم شود و سپس مجبور شود تا همکاری کند آن هم با در دست داشتن 100 هزار نفر سرباز
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، 1939
سینا جان(در جستجوی حقیقت) شما که با من هم عقیده بودی در باره شکست رومل در افریقا!!! من یادم هست که من و شما و چند تن دیګر با کسانی که می ګفتن رومل نباید عقب نشینی می کرد مبارزه می کردیم. و سخنشون رو رد می کردیم.
هیتلر به فیلد مارشال رومل ګفت نباید عقب نشینی کند!!! رومل هم بعد از چند ساعت مقاومت برای نجات جانن سربازانش و به دلیل نداشتن تدارکات عقب نشینی کرد.
این پالوس هم مهمات و سوختی نداشت. یا باید عقب نشینی می کرد یا باید در سرما مقاومت می کرد و در اخر اسیر می شدن.
پاولوس چند بار تلګراف زد به برلین که باید قبل از محاسره شدن عقب نشینی کنند. ولی پاسخ هیتلر نادان فقط یک چیز بود و ان این بود که عقب نشینی کار انسان های ترسو می باشد. شما تا اخرین قطره خونتون باید بجنګید.
به نظر شما این سخن و این کار منطقی است که پالوس در ان جا بماند بدون هیچ تدارکات و مهماتی؟؟؟؟؟
قطعا دستور هیتلر بود که دردسر ساز شد. با وجود در خواست پالوس هیتلر دستور داد در ان جا بمانن. لوفت وافه برایشان تدارکات خاوهد فرستاد.
ولی لوفت وافه چه غلتی کرد؟؟؟ بیشتر مهمات رو باد به سمت نیرو های شوروی برد. خیلی از مهامت هم جای اشتباهی انداخته شدن. کمی از تدارکات به پالوس رسید. پالوس در سرما با سپاهش در محاصره بود. هیچ کاری ازش بر نمیومد. یا باید همشون خودکشی می کردن یا باید تسلیم می شدن. چون چیزی برای جنګیدن نداشتن.
در نتیجه تسلیم شدن پاولوس به ناچاری بود. او از دستور هیتلر اطاعت کرد. دستوری که اولین قدم برای شکست سپاه پالوس بود.
نقل قول: خب بله او مجبور بود این کار را بکند ولی مجبور که نبود تسلیم شود
این چه سخنی است؟؟؟؟ پالوس در دشتی کوچک بیرون شهر استالینګراد محاصره شده بود. نه غذا بود نه مهمات!!! چه جوری مقاومت می کردن؟؟؟ چاره ای نداشت باید تسلیم می شد.

راستی :
۷۵ درصد کارخانه های صنعتی در استالینګراد بوده.
نام استالین که باعث غرور ژوزف استالین بود هم روی این شهر بودش.
نقطه استراتژیکی بود.
ولی تصرف ان بزرګ ترین اشتباه المان بود و بزرګ ترین اشتباه توی دستورات هیتلر بود.
این همه وقت از دست رفت، این همه سرباز المانی کشته شد، این همه سخوت و مهمات حروم شد به خاطر این که این شهر تصرف بشه.
با این همه نیروی از دست رفته و مهمات و سخوت از دست رفته می تونستن مسکو رو محاصره کنن و پایتخت شوروی سوخت می کرد.
ولی انګشتشان رو ګذاشتن روی بد ترین نقطه استراتژیکی.

منطق نظامی برای هدف قرار دادن استالینګراد حکم میکنه که:
۱ـ المانی ها در بالای تپه بزرګ استالینګراد می ماندن و الکی جنګ خانه به خانه راه نمی انداختن.
۲ـ کارخانجات رو به توپ و بمب می بستن.(لازم نبود کارخانه جات تصرف بشه اګر کارخانه ها نباود می شدن کار شوروی تا ۲۰ درصد تموم می شد)
۳ـ کاری به بندر استالینګراد نباید می داشتن.(بندر استالینګراد رو باید با خاک یکسان کی ګردن).
۴ـ مسیر راه اهن رو از بین می بردن.
این چهار کار اصلی بود که می توانستن انجام بدن. تا مجبور به شکست نشن. جنګ خانه به خانه و در شهر بود که خیلی به المان مشکلات وارد کرد.

زمانی که پالوس از شهر استالینګراد رانده شد. هیتلر باید به او اجازه عقب نشینی تاکتیکی می داد. نه این که او را دعوت به محاصره شدن بکند.

نقل قول: فن پاولوس اهمیت استالینگراد را درک نکرد و اهمیت جان سربازانش را هم همینطور او در کنار بخاری نشسته بود و دستورات ناعاقلانه صادر می کرد و نمی دانست که سربازانش چه می کشند در آن سرما
نشستن کنار بخاری که نشد دلیل، مقسر اصلی همان هیتلر بود با دستوره غیر منطقی اش که ګفت عقب نشینی تاکتیکی نکن.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط 1939 ، در جستجوی حقیقت
با تشکر از نکاتی که فرمودید من هم با شما موافقم و هیتلر نیز در این شکست مقصر بود ولی منظور من رو شما در ست متوجه نشدید یا شاید من دقیقا نتوانستم منظورم را واضح بیان کنم

ارتش آلمان یک ارتش منظم،با پشتیبانی توپخانه و هوایی و همچنین دارای نیروی زرهی و کلا ارتش مجهزی بود وقتی که وارد استالینگراد شد اما ارتش سرخ کاملا از هم پاشیده و تقریبا داشت به شکل جنگ پارتیزانی عمل می کرد منظور من این است که پاولوس سربازانش را خوب رهبری نکرد

یعنی این که ارتش سرخ مجبور بود نامنظم بجنگد چون نیرو و ادوات کمتری داشت ولی آلمان که مجبور نبود

پاولوس همان اول باید فرمان نبرد همه جانبه منظم صادر می کرد و از پشتیبانی توپخانه و پشتیبانی هوایی بهره می گرفت نه این که به سربازا می گفت عین گله برین توی شهر تا روس ها هم شما را ذبح کنند

اصل در جنگ شهری این است که اول شهر را محاصره می کنند و چند روز استراحت کرده و سپس با قدرت هر چه تمام تر و با حداکثر سرعت از چندین جهت وارد شهر می شوند که فن پاولوس این را رعایت نکرد خب هیتلر از جنگ سر در نمی آورد،پاولوس که ژنرال بود و دانشکده نظامی رفته بود پس اون چرا اینطوری کرد

منظور من از اون حرفایی که توی پست قبلی زدم این بود که مارشال فن پاولوس در اول کار و قبل از این که کم کم به محاصره بیفتد فرمانهایش اشتباه بود و در مورد تسلیم شدن هم : آیا شما حاضر هستید با یک گلوله در سر بمیرید یا در دیگ قیر بجوشید و بمیرید؟خب معلوم است که مورد اول را انتخاب خواهید کرد من هم می گویم او نباید کاری می کرد که آخر سر در آغوش مرگ بیفتد
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، 1939
حالا متوجه شدم که منظورتون چی بوده.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط در جستجوی حقیقت

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان