امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ما لاهیجانیا

اولش که سلام

دومش سال نو بر همه شما عزیزان مبارک باد

سومش که مدتها بود که دلتنگ شده بودم و حسابی و دلگیر که چرا کسی یادی از این سخنگاه نمی کنه و حتی اونهایی که قبلا سرمیزدند ؛ خیلی وقت بود که سری و سراغی و یادی و .......... خلاصه خیلی دلخور بودم و راستش دیگه خودم هم سر نمی زدم !!! البته وجود هزارتا وبلاگ متنوع و بدترازاون ( یا شاید بیشترازاون) وجود شبکه های اجتماعی ؛ باعث شده که مردم کمتر سراغ وبلاگها برن و بازار این سخنگاه ها دیگه به گرمی سابق نباشه ولی خوب باید به یادداشت که هرگلی عطر خاص خودش رو داره.

چهارمش که خیلی هم مهمه اینه یه نامه باعث شد که بازهم دلگرم بشم . متن زیبای این نامه ؛ شور و شوقی که توش بود و حسی که ازش طراوش میشد دوباره منو سرذوق آورد و برای اینکه شما هم ازاین نامه لذت ببرین ، برای مطالعه تقدیمش می کنم و مجددا از نویسنده عزیزش بسیاربسیار بسیار سپاسگذارم.

دوست عزیز باسلام گرم و صمیمانه
نوشته های شما را از یکی از عزیزان دیگر که مادرشان از اهالی قدیم لاهیجان هستند دریافت کرد وازشماو دیگرعزیزم تشکر میکنم که وقت نازنین خود را مصروف فرهنگ این دیار بخت برگشته می نمایید من هم از اهالی لاهیجان هستم که از سن 19 سالگی این شهر را ترک نمودم ولی خوشبختانه همسر و سایر فامیل در این شهر زندگی می کنند که اشتیاق به دیدار فامیل هر از چند گاه مرا به این شهر جذب می کند ولی متاسفانه نمی توانم مدت زیادی در این شهر بمانم شاید مشگل از خود من باشد ولی ناهنجاری های شهر و خرابی کوچه های خاطره انگیز و خیابان هائی که انگار همه موقت زندگی می کنند باعث رنجش خاطر میگردد ولی همانطور که نوشته ایداگر حوصله باشد و دوستان هم رنگ خود را بیابی مانند چای سرگل خوشایند است ولی چه باید کرد که روزگار مارا ازاینجا مانده واز آنجا رانده است مقدمه بالا نوشتارهای دیگری در پی خواهد داشت که آشناییهایمان را بیشتر می کند با اجازه جنابعالی از نوشته های شما کپی برداری کردم تا در ایام عید در جمع فامیل از ان بهره برداری کنم فقط یک نکته را باید بعرض برسانم که این شهر در گذشته نه چندان دور مشاهیر زیادی را در خود پرورانده است که نه ما به دنبال آنها بودیم ونه آنها در این مورد اصراری نشان داده اند در هرحال شما را به خدای یگانه می سپارم وبرایتان آرزوی موفقیت می کنم

بازهم ممنونم و امیدوارم که این مسیر بی رونده باقی نماند.

خیلی تحقیق کردم HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
LasH#
LasH#
LasH#
LasH#
LasH#
LasH#
اینم واسهی تمام دوستایی که توی لیست دوستام هستن
_
–-—▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
–-▒███████████▒
▒████▒▒▒▒▒▒▒███▒
▒████▒▒▒▒▒▒▒▒▒███▒……………….▒▒▒▒▒▒
▒███▒▒▒▒▒███▒▒▒███▒…………..▒██████▒
▒███▒▒▒▒██████▒▒███▒……….▒██▒▒▒▒██▒
▒███▒▒▒███████▒▒██▒…….▒███▒▒█▒▒██▒
–▒███▒▒████████▒██▒…▒███▒▒███▒▒██▒
—–▒██▒▒██████████▒▒███▒▒████▒▒██▒
——▒██▒▒██████████████▒████▒▒██▒
——-▒██▒▒█████████████████▒▒██▒
———▒██▒▒██████████████▒▒██▒
———–▒██▒▒████████████▒▒██▒
————-▒██▒▒██████████▒▒██▒
————–▒██▒▒████████▒▒██▒
—————-▒██▒▒██████▒▒██▒
——————▒██▒▒████▒▒██▒
——————-▒██▒▒███▒▒█▒
———————▒██▒▒█▒▒█▒
———————-▒██▒▒▒█▒
————————▒██▒█▒
————————♥♥♥♥♥♥
———————-♥♥♥♥♥
————————♥♥♥
———————-—♥♥
—————————♥
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان