امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بدوووووووووووووووووو

بدوووووووووووووووووو 1بدوووووووووووووووووو 1بدوووووووووووووووووو 1بدوووووووووووووووووو 1بدوووووووووووووووووو 1بدوووووووووووووووووو 1بدوووووووووووووووووو 1بدوووووووووووووووووو 1بدوووووووووووووووووو 1بدوووووووووووووووووو 1بدوووووووووووووووووو 1[img=448x2795]http://www.up.98ia.com/images/bpf8gnv8hsdb8g57hwv.jpg[/img]بدوووووووووووووووووو 1بدوووووووووووووووووو 1بدوووووووووووووووووو 1
پاسخ
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Brooklyn Baby ، ✘ ɔɹoZʎ ƃıɹl ✘ ، سعید 7 ، صوصن ، فرشته 250 ، نگین15 ، shayesteh prans ، PeRFeKT G!Rl ، ♥Nahal♥
آگهی
من نگرفتم آخری ینی چی ://
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
پاسخ
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
مخاطب میشه منگول..!
Heart
دل مرنـجــان کــــه ز هــــر دل بــــه خــــدا راهـــی هـــســت
پاسخ
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(11-05-2014، 21:35)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نگرفتم آخری ینی چی ://
یعنی نفر سومی تو هستی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بدوووووووووووووووووو 1
پاسخ
باحال بودBig GrinBig GrinBig GrinTongueTongue
ولی من میدونم تو خودتم اونجا زبونتو بیرون کرده بودی داشتی امتحان میکردی حرف ژ روBig GrinBig GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بدوووووووووووووووووو 1
پاسخ
(11-05-2014، 21:42)سعید 7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من میدونم تو خودتم اونجا زبونتو بیرون کرده بودی داشتی امتحان میکردی حرف ژ روBig GrinBig GrinBig Grin
نه امتحان نکردم اخه تا اخرش خوندم
بدوووووووووووووووووو 1
پاسخ
ههههه:|
خوب بود:|
هــرکے ام بـﮧ مـآ رسیـנ فڪـ کـــرد " خـבآس " !
مــآ همـ دستامـۅنــۅ تۅ جیبــمون کردیمــ و گفتیمــ :؛:
【 .. آره ؛ حق بآ شـُمآس .. 】
بدوووووووووووووووووو 1
پاسخ
(11-05-2014، 21:43)زیبا محمدی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2014، 21:42)سعید 7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منمیدونستم آخرش چی میشه اصلا امتحانش نکردمBig GrinBig GrinTongueTongue
پسرا باهوشن نه؟
بدوووووووووووووووووو 1
پاسخ
(11-05-2014، 21:46)سعید 7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2014، 21:43)زیبا محمدی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسرا باهوشن نه؟
تو فکر کن پسرا باهوشن
بدوووووووووووووووووو 1
پاسخ
(11-05-2014، 21:47)زیبا محمدی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2014، 21:46)سعید 7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسرا باهوشن نه؟
تو فکر کن پسرا باهوشن
پسرا اگه باهوشنبودن راحت مخ 101 نفر دخترو تو یک زمان نمیزدن Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin25r30
بدوووووووووووووووووو 1
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان