05-05-2014، 22:56
اینبار پرندگان خشمگین به مساجد حمله می کنند مساجدی که ساکنانش به چهره های خوک تشبیه شده است!
یادش بخیر!
کوچک که بودیم واسه بازی منچ بود و ماروپله و یقل دو قل وخیلی چیزای دیگر...
حتی پدرها و مادرها هم علی رغم مشغله ی کاری ، همبازی ما بودند و در روز، ساعت ها وقتشان را برای سرگرم کردنمان صرف می کردند تا دور هم بازی های دست جمعی کرده باشم.
اما حالا با پیشرفت تکنولوژی و تولید انواع و اقسام بازی های رایانه ای، بچه ها در دنیای بازیشان تنها شدند. و گاها والدین برای رهایی از گریه و لجبازی های کودکشان، همه ی محبت را با دادن هزینه ی خرید این سی دی ها خلاصه می کنند و دل کودکشان را شاد؛ و دریغ از کوچکترین نظارتی بر نوع بازی ها!!
غافل از اینکه چه خطرات روحی جبران ناپذیری (دیدن تصاویر اشخاص برهنه، خشونت و خونریزی ، و به تازگی حمله به اماکن مقدسه) در کمین کودک دلبندشان است....
متن زیر را بخوانید تا اینبار از عوامل پشت پرده ی بازی (پرندگان خشمگین )رونمایی شود.
پس از ورود نسل تلفن های همراه آیفون، بازی انگری بردز و یا پرندگان خشمگین، در سال ۲۰۰۹ توسط شركت رویو تولید و توسط شركت چیلینگو به بازار عرضه شد كه در اواخر سال ۲۰۱۰ ،شركت رویوی خود به صورت مستقل تولید و توزیع بازی را بر عهده گرفته است.
این بازی پس از مدت اندكی توانست كه در میان كاربران موبایل محبوبیت فوق العادی ای كسب كند و پس از آن نسخه آنلاین این بازی و نسخه مخصوص كامپیوترهای خانگی نیز وارد بازار شد. و امروز كمتر گیمری است كه با این بازی ساده و جذاب ناآشنا باشد.
انگری بردز چیست؟
داستان بازی در نوع خود بسیار جالب است شما در نقش پرندگانی ظاهر میشوید كه تخم مرغهای شما توسط چند خوك بدطینیت دزدیده شده و شما نیز با تمامی بستگان خود كه شامل انواع پرنده میشود برای آزاد كردن تخم مرغهای خود و از بین بردن این حیوانات بد جنس به آنها حمله میكنید. هر چقدر كه شما بتوانید با تعداد كمتری پرتاب ،خوكها را از بین ببرید دارای امتیاز بالاتر و در نتیجه ستاره های بیشتری خواهید بود كه به ارتقاء امتیاز و رتبه شما در بین دوستان خود كمك فراوانی خواهد كرد. برای این كار ،شما باید با استفاده از منجنیق ،پرندگان خود را به سوی ساختمانهای نامتعادل خوك ها پرتاب كنید تا بتوانید تخم مرغهای دزدیده شده خود را پس بگیرید.
محوبیت این بازی به حدی است كه میكائیل هد رئیس اجرایی شركت سازنده این بازی در گفتگو با مجله سرگرمی ورایتی گفت كه این شركت و چندین شركت هالیوودی در حال مذاكره هستند تا این بازی به یك داستان سینمایی بدل شود و البته تریلر شبیه سازی شده سینمایی آن كه خود شركت فنلاندی آنرا تولید كرده است در یوتیوب بیش از ۵ میلیون بازدید داشته است.
این پایان اپیدمی پرندگان خشمگین نیست و خبر نخستین پارك بازی كودكان، الهام گرفته از بازی پرطرفدار "انگری بردز”( Angry Birds) در فنلاند، نشان دهنده محوبیت روزافزون این پرندگان بد اخلاق است!
آغاز بهره برداری ها
در ایران نیز یكی از محبوب ترین بازی های موجود پرتاب همین پرندگان خشمگین است! و بسیاری از جوانان و نوجوانان ترجیح میدهند كه اوقات خود را با این بازی ساده و در عین حال جذاب سپری كنند.حال كه این بازی توانسته است محبوبیتی جهانی كسب كند، و بسیاری از مردم دنیا به نوعی به این بازی وابسته شده اند، زمان بهره برداری نیز فرارسیده است و سازندگان آن میتوانند از اهداف پنهان خود رونمایی كنند.
در نسخه پیشین این بازی (Angry Birds Space) در یكی از مراحل آن، شما مجبور بودید به موانعی حمله كنید كه شباهت بسیار زیادی به نقشه ی کشور ایران داشت. و پیروزی شما در گرو حمله به این نماد ها بود.
اما این پایان خصومت سازندگان این بازی نبود و این بار و در نسخه جدید این بازی (Rovio mobile ltd ver: 2.2.0) شما موظف به تخریب موانعی هستید كه شباهت خاصی به مساجد و اماكن مذهبی مسلمانان دارند. برای رسیدن به اهداف بازی باید بارها و بارها مسجدی را خراب كنید و همچنین خوك هایی كه داخل مسجد ساكن هستند را باید از بین ببرید!
بهره برداری های سیاسی و نژاد پرستانه از بازی های رایانه ای و محصولات سرگرم كننده حربه جدیدی نیست و همواره این روش در راستای تهاجم فرهنگی به باور های مسلمانان و به ویژه ایرانیان مورد استفاده بوده است.
اما نكته مهم این است كه آیا جوانان ایرانی و یا مسلمانان دیگر كشور ها كه تا پیش از این، از انجام این بازی لذت می برده اند حاضر هستند كه این بازی را تحریم كنند و یا اینكه به تخریب مساجد ادامه خواهند داد؟!؟
ین کاریکاتور یهودیان را در حال دعا كردن در مقابل دیوار "ندبه" همان دیوار غربی مسجدالاقصی به تصویر كشیده اما آن را با نماد معروف خیابان وال استریت تلفیق نموده است
روزنامه جروزلم پست نوشت :در مراسم اختتامیه جشنواره ایرانی "سقوط وال استریت" یك كاریكاتور ضدیهودی جایزه اول را به خود اختصاص داد. محمد تبریزی برنده جایزه 5000 یورویی این جشنواره، یهودیان را در حال دعا كردن در مقابل دیوار "ندبه" همان دیوار غربی مسجدالاقصی به تصویر كشیده اما آن را با نماد معروف خیابان وال استریت تلفیق نموده است.
این رویداد اوایل هفته جاری با هدف حمایت از جنبش "تسخیر وال استریت" آمریكا در تهران برگزار شد – جنبش اجتماعی كه هدف آن رفع نابرابری در درآمدها و بیعدالتیها در نظام مالی آمریكا است.
بنابر این گزارش ، بیش از 1600 كاریكاتوریست از 45 كشور جهان آثار خود را برای دبیرخانه این جشنواره ارسال نمودند. هفت داور از ایران، تركیه، لهستان و رومانی نیز این كاریكاتورها را مورد ارزیابی قرار دادند.
این رویداد اوایل هفته جاری با هدف حمایت از جنبش "تسخیر وال استریت" آمریكا در تهران برگزار شد – جنبش اجتماعی كه هدف آن رفع نابرابری در درآمدها و بیعدالتیها در نظام مالی آمریكا است
"آبراهام فاكسمن"(Abraham Foxman)، مدیر انجمن ضدافتراء گفت: "یكبار دیگر، ایران جایزه ترویج یهودستیزی را به خود اختصاص داد. كاریكاتور برنده مقدسترین مكان را در یهودیت نشانه گرفته و آن را به نمادی از حرص و طمع تبدیل مینماید. این كاریكاتور از بسیاری جهات توهینآمیز است."
ایران در سال 2006 و در واكنش به چاپ كاریكاتورهایی از پیامبر اسلام در یك روزنامه دانماركی جشنواره بینالمللی كاریكاتور با موضوع هولوكاست را برگزار نمود.