امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

این گل از آلزایمر جلوگیری می‌کند

#1
رئیس پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان از اثرات اسانس گل محمدی در جلوگیری از پیشرفت و یا ایجاد بیماری های پارکینسون و آلزایمر خبر داد .

به گزارش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نامه نیوز به نقل از شفاف، دکترعبدالرسول ابراهیم آبادی درخصوص آخرین وضعیت تولید اسانس گل محمدی گفت: با فعالیت‌هایی که پژوهشکده اسانس دانشگاه کاشان داشته، دو شرکت در منطقه در زمینه تولید اسانس گل محمدی در حال فعالیت هستند.

وی با اشاره به کیفیت اسانس گل محمدی افزود: موسسه ایزو، یک استاندارد مخصوص گل محمدی دارد که کیفیت محصولی که توسط دو شرکت ما تولید می شود مطابق این استاندارد بوده و بازار جهانی پذیرای این اسانس است.

رئیس پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان در خصوص صادرات اسانس گل محمدی گفت: در حال حاضر تولیداتی که صورت می گیرد همه صرف نیازهای داخلی می شوند و اگر محصولات به حدی برسد که مازادی داشته باشد برای صادرات اقدام می کنیم.

ابراهیم آبادی افزود: در حال حاضر نیز مشتری جهانی از شرکت های عطر سازی انگلستان، آلمان و فرانسه داریم که متقاضی خرید هستند.

وی مهمترین کاربرد اسانس گل محمدی را در صنایع عطرسازی عنوان کرد و گفت: اسانس گل محمدی به عنوان پایه در انواع عطرهایی که تولید می شود مورد استفاده قرار می گیرد.

رئیس پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان از دیگر کاربردهای اسانس گل محمدی به اثرات ضد افسردگی و آرام‌بخش بودن آن اشاره کرد و گفت: اسانس گل محمدی به صورت ویژه یک اثر آرام بخش و ضد افسردگی و یک اثر ضد اکسیدان دارد.

وی تصریح کرد: معمولا بیماری‌های آلزایمر و پارکینسون را مربوط به اکسیداسیون در مغز می دانند و چون اسانس گل محمدی یک اثر ضد اکسیدان هم دارد می تواند از پیشرفت و یا ایجاد بیماری های مذکور جلوگیری کند.

رئیس پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان افزود: آلزایمر و پارکینسون بیماری‌های سن بالا هستند و مصرف اسانس و گلاب در فرآورده‌ها، شرینی ها، برخی خوردنی‌ها، سوپ و آش ها می تواند به جلوگیری از پیشرفت و یا به وجود آمدن آلزایمرو پارکینسون کمک کند.

وی در خصوص مقدار تولید اسانس گل محمدی گفت: دو شرکت دراین زمینه در منطقه کاشان فعال هستند که 100 تا 150 کیلو توان تولید دارند ولی این مقدار هم مصرف داخلی را کفاف نمی دهد یعنی بیش از این‌ها نیاز داریم.

ابراهیم آبادی تاکید کرد: چون اسانس یک ماده خام است بهتر است خام فروشی نکنیم چون ارزش افزوده آن بعد از تبدیل دارویی و صنایع مختلف چندین برابر می شود و برنامه پژوهشکده در آینده این است که خود صاحب صنعت عطر و آرایشی بهداشتی شویم.
پاسخ
 سپاس شده توسط *نیلوفرجون* ، ÆMÆշЇÑζ ، A lover
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  علائم و راه‌های جلوگیری از سرطان پوست در کودکان
  7 غذای سالم که از پرخوری جلوگیری می کنند
  درمان سوزش سر دل و جلوگیری از آن
  مصرف سبزی اسفناج خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می دهد؟
  گریپ فروت از ابتلا به سرطان معده جلوگیری می کند
  روش های جلوگیری از خواب آلودگی راننده حین رانندگی
  روش های جلوگیری از چاق شدن هنگام مسافرت
  از ریزش مو خسته شده اید؟ این 14 نکته را برای جلوگیری از ریزش مو رعایت کنید
  استفاده از سه ماده طبیعی برای جلوگیری از ریزش مو
  برای جلوگیری از حمله قلبی این خوراکی ها را بخورید

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان