28-04-2014، 19:18
ریمل هایی که پایه اصلی آنها آبکی است، محیط مناسبی برای رشد میکروبها هستند و میتوانند عفونتهای چشمی، التهاب، قرمزی، ترشحات غلیظ، خارش و حتی پوستهریزی لبه پلک را ایجاد کند. در ادامه در مورد عوارض خط چشم های تقلبی و همچنین عوارض استفاده از لوازم آرایش و ریمل های تقلبی بیشتر توضیح می دهیم.
ریمل هایی که پایه اصلی آنها روغن است، در برابر عرق کردن، ریزش اشک و آب مقاوم هستند و متأسفانه به مدت طولانی روی مژه میماند و از آنجا که به سختی پاک میشود، موجب ریزش مژهها و چسبندگی آنها میشود.
«چشم از حساسترین اعضای بدن است و نیاز به مراقبت خاص دارد»، حساسیت چشم به حدی است که بر اثر عوامل محیطی مانند اشعه مضر آفتاب، کمخوابی، تغذیه نامناسب، عوامل استرسزا و لوازم آرایش بسرعت آزرده شده و دچار پیری زودرس میشود، از این رو برای داشتن چشمهایی سالم و زیبا، آگاهی از برخی نکاتی در انتخاب لوازم آرایشی مناسب ضروری است.
«سلولهای پوست دور چشم بسیار نازک و حساس هستند، موادشیمیایی براحتی جذب آن میشود»، در چنین شرایطی، احتمال عفونتهای چشمی نیز بالا میرود که حتی در موارد شدیدتر به قرنیه چشم آسیب میرسانند و در نهایت لک قرنیه و اشکال در بینایی بوجود میآورند.
این فراوردهها بدلیل داشتن مواد نگهدارنده و رنگی میتوانند موجب التهاب و حساسیت شوند که بصورت عوارضی چون آبریزش، خارش، و پف آلودگی پلکها، و سوزش چشم بروز میکند، بهتر است مصرف آنها محدود شود.
«استفاده طولانیمدت از ریمل موجب بستهشدن منافذ پوست و تغییر رنگ و بدشکل شدن مژه شده و مژهها بعد از مدتی استحکام اولیه خود را از دست میدهند»، توصیه می شود با ریمل نخوابید، زیرا فولیکولهای مژه مسدود شده و احتمال ریزش آن هنگام شستوشو بیشتر میشود.
توصیههای بهداشتی:
قبل از استفاده از فراورده چشمی، دستها را بطورکامل با آب و صابون بشویید»، اگر عفونت چشمی دارید، از مصرف فراورده چشمی تا بهبودی کامل خودداری کنید و در صورت مصرف فراورده چشمی و ایجاد التهاب، مصرف آن را سریع متوقف و اگر التهاب باقی ماند، به پزشک متخصص مراجعه کنید. همچنین ریمل و خط چشم خود را به هیچوجه با دیگران به اشتراک نگذارید.
از فراورده قدیمی استفاده نکنید و بدانند حداکثر زمان نگهداری، سه ماه بعد از بازشدن درب فراورده است و مواردی که متوجه تغییر رنگ و بوی فراورده شدید، مصرف آن را متوقف کنید.
«ریمل و خط چشم را هرگز با بزاق یا آب مرطوب نکنید»، باکتری دهان شما میتواند در فراورده رشد کرده و موجب عفونت شود و افزودن آب نیز موجب رقیق شدن ماده نگهدارنده در فراورده شده و مقاومت میکروبی آن را کاهش میدهد. ضمن این که نگهداری در دمای بالاتر از ۳۰درجه سانتیگراد منجر به خراب شدن نگهدارنده میشود و احتمال رشد میکروبی افزایش مییابد.