27-06-2012، 16:09
آش ماست سبزوار
مواد لازم:
ماست پر چرب 500 گرم
اسفناج پاک کرده 500 گرم
رشته 200 گرم
نعناع تازه 50 گرم
تره تازه 150 گرم
نمک، فلفل به میزان لازم
این آش غذای سبکی است که میتوان برای عصرانه و یا برای شام مصرف کرد. به دلیل ماستی که دارد و نیز به دلیل نداشتن حبوبات برای وعده شام خیلی مناسب است و میتوان خواب راحتی بعد از خوردن آن داشت.
در سبزوار معمولاً کنار این آش، کوکو سبزی یا کتلت مصرف میشود.
اسفناج را با کمی نمک از قبل میپزیم تا موقع پخت غذا سریع آماده شود. و رشته ها در آش له نشوند.
یک لیتر آب را میگذاریم روی حرارت بجوشد.
اسفناج را داخل آب جوش میریزیم بعد رشته ها را اضافه میکنیم.میگذاریم تا رشته ها نرم شوند.
سبزیجات را داخل میکثر یا مخلوط کن ریخته و میکث میکنیم.
در سبزوار سبزیجات را داخل هاون کوبیده و له میکنند.
برای اینکه سبزیها بهتر میکث شوند مقداری ماست به آنها اضافه میکنیم.
اگر دوست داشته باشیم ماست ترش استفاه میکنیم اما هر طعمی که باشد باید چرب باشد چون این آش چربی ندارد.
وقتی رشته ها نرم شد مخلوط سبزی و ماست را به مواد اضافه میکنیم.
بعد از سه چهار دقیقه که مواد جوشیدند نمک و فلفل اضافه میکنیم و شعله را خاموش میکنیم.
این آش معمولاً ولرم مصرف میشود. و به همین دلیل داخل آن حبوبات استفاده نمیشود چون حبوبات خاصیت نفاخی دارند و اگر سرد مصرف شوند مناسب نخواهد بود.
ماست را برای این به سبزیجات هنگام خرد کردن اضافه میکنیم که ماست بریده نشود.
روش تهیه سوپ اسفناج
25 گرم کره را با 25 گرم آرد تفت میدهیم بعد یک لیوان شیر اضافه میکنیم وقتی به قوام رسید اسفناج پخته شده میکث شده را اضافه میکنیم و هم میزنیم و شعله را خاموش میکنیم و یک لیوان خامه اضافه کرده و هم میزنیم.
سوپ خیلی خوش طعمی به دست می آید.
من خودم سبزواری هستم
مواد لازم:
ماست پر چرب 500 گرم
اسفناج پاک کرده 500 گرم
رشته 200 گرم
نعناع تازه 50 گرم
تره تازه 150 گرم
نمک، فلفل به میزان لازم
این آش غذای سبکی است که میتوان برای عصرانه و یا برای شام مصرف کرد. به دلیل ماستی که دارد و نیز به دلیل نداشتن حبوبات برای وعده شام خیلی مناسب است و میتوان خواب راحتی بعد از خوردن آن داشت.
در سبزوار معمولاً کنار این آش، کوکو سبزی یا کتلت مصرف میشود.
اسفناج را با کمی نمک از قبل میپزیم تا موقع پخت غذا سریع آماده شود. و رشته ها در آش له نشوند.
یک لیتر آب را میگذاریم روی حرارت بجوشد.
اسفناج را داخل آب جوش میریزیم بعد رشته ها را اضافه میکنیم.میگذاریم تا رشته ها نرم شوند.
سبزیجات را داخل میکثر یا مخلوط کن ریخته و میکث میکنیم.
در سبزوار سبزیجات را داخل هاون کوبیده و له میکنند.
برای اینکه سبزیها بهتر میکث شوند مقداری ماست به آنها اضافه میکنیم.
اگر دوست داشته باشیم ماست ترش استفاه میکنیم اما هر طعمی که باشد باید چرب باشد چون این آش چربی ندارد.
وقتی رشته ها نرم شد مخلوط سبزی و ماست را به مواد اضافه میکنیم.
بعد از سه چهار دقیقه که مواد جوشیدند نمک و فلفل اضافه میکنیم و شعله را خاموش میکنیم.
این آش معمولاً ولرم مصرف میشود. و به همین دلیل داخل آن حبوبات استفاده نمیشود چون حبوبات خاصیت نفاخی دارند و اگر سرد مصرف شوند مناسب نخواهد بود.
ماست را برای این به سبزیجات هنگام خرد کردن اضافه میکنیم که ماست بریده نشود.
روش تهیه سوپ اسفناج
25 گرم کره را با 25 گرم آرد تفت میدهیم بعد یک لیوان شیر اضافه میکنیم وقتی به قوام رسید اسفناج پخته شده میکث شده را اضافه میکنیم و هم میزنیم و شعله را خاموش میکنیم و یک لیوان خامه اضافه کرده و هم میزنیم.
سوپ خیلی خوش طعمی به دست می آید.
من خودم سبزواری هستم