27-06-2012، 11:12
فیله ماهی=200 گرم
پیاز و گوجه فرنگی و فلفل دلمهای= از هر کدام یک عدد
قارچ = شش عدد
نمک و فلفل و روغن زیتون = به میزان لازم
جعفری خردشده و رب گوجه فرنگی= یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
* پیاز را خرد کرده و کمی تفت دهید.
* سپس قارچ خردشده را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا آب نیندازد.
* فلفل دلمهای و ماهی خردشده را افزوده و تفت دهید.
* گوجهفرنگی را پوست کنده و خرد کنید، با نمک و فلفل به مواد اضافه نمایید.
* در انتها رب گوجهفرنگی و جعفری را افزوده و هم زده و کمی آب ریخته و اجازه دهید جا بیفتد یا در فر با حرارت 190 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید.
پیاز و گوجه فرنگی و فلفل دلمهای= از هر کدام یک عدد
قارچ = شش عدد
نمک و فلفل و روغن زیتون = به میزان لازم
جعفری خردشده و رب گوجه فرنگی= یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
* پیاز را خرد کرده و کمی تفت دهید.
* سپس قارچ خردشده را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا آب نیندازد.
* فلفل دلمهای و ماهی خردشده را افزوده و تفت دهید.
* گوجهفرنگی را پوست کنده و خرد کنید، با نمک و فلفل به مواد اضافه نمایید.
* در انتها رب گوجهفرنگی و جعفری را افزوده و هم زده و کمی آب ریخته و اجازه دهید جا بیفتد یا در فر با حرارت 190 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید.