امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آقا اجازه هست خانمتون رو نگاه کنم.....

جوان خیلی آرام و متین به مرد نزدیک شد و با لحنی موأدبانه گفت : ببخشید آقا! من می تونم یه کم به خانوم شما نگاه کنم و لذت ببرم؟
مرد که اصلا توقع چنین حرفی را نداشت و حسابی جا خورده بود، مثل آتشفشان از جا در رفت و میان بازار و جمعیت، یقه جوان را گرفت و عصبانی، طوری که رگ گردنش بیرون زده بود، او را به دیوار کوفت و فریاد زد
آقا اجازه هست خانمتون رو نگاه کنم..... 1
مردیکه عوضی، مگه خودت ناموس نداری گ... می خوری تو و هفت جد آبادت … خجالت نمی کشی؟ …
جوان امّا، خیلی آرام، بدون اینکه از رفتار و فحش های مرد عصبی شود و عکس العملی نشان دهد، همانطور موأدبانه و متین ادامه داد
خیلی عذر می خوام فکر نمی کردم این همه عصبی و غیرتی شین، دیدم همه بازار دارن بدون اجازه نگاه میکنن و لذت می برن، من گفتم حداقل از شما اجازه بگیرم که نامردی نکرده باشم … حالا هم یقمو ول کنین، از خیرش گذشتم
مرد خشکش زد … همانطور که یقه جوان را گرفته بود، آب دهانش را قورت داد و زیر چشمی زنش را برانداز کرد …
زان روزهاى خوب ، گویی هزار سال گذشته...
پاسخ
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، ♫♫ nesa ♫♫ ، ش ش ش شیطونک 16 ، ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ ، عطرینا ، تیک تاک13 ، اونی ، خوشتیپ انجمن ، ຖēŞค๑໓ ، shawkila ، زینب رهبر ، ★♕NIGHT STAR♕★ ، selena goomz ، mr.destiny ، ✓SHINE AGAIN✓ ، Ֆℋ£¥∂α ، atena2015 ، خخخخ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ℙ@я☤ᾔ@ℨ ، dark heart ، *_* ، marry ، WARLAIK POURIYA ، ایلیاس ، Archangelg!le ، سید محمد رضا معلمی ، نفس گل ، ℬʟ∀¢Ḱ~ℬøÅяÐ
آگهی
ـــــــــ آفرین به این جوان که حداقل بویی از انسانیت برده بوده ـــــــــــ من که لایک کردم ایشاالله خدا هم لایکش کنه ـــــ_ــــ_
مرده باید مواظب زنش میبود !
پاسخ
 سپاس شده توسط ش ش ش شیطونک 16 ، iran-dokht ، ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ ، ★♕NIGHT STAR♕★ ، زینب رهبر
این جوون ازقبل خانومه رودیده که بدحجاب بوده
پس اجازه واس چی میخواست؟
خیلی وقت بود نیومده بودم انجمن
واقعا دلم تنگیده بود براش
پاسخ
 سپاس شده توسط ★♕NIGHT STAR♕★ ، Volkan ، r.hadis
تقصیر زنه یا اون مرده نیست تقصیر اصلی به ادمای اون بازار بر میگرده که چه قدر هوسران هستن و نمیتونن مقاومت کنن
پاسخ
 سپاس شده توسط ★♕NIGHT STAR♕★ ، Volkan ، r.hadis
(09-02-2015، 18:45)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تقصیر زنه یا اون مرده نیست تقصیر اصلی به ادمای اون بازار بر میگرده که چه قدر هوسران هستن و نمیتونن مقاومت کنن

بله دقیقا:301::301::301::301::301::301:
پاسخ
 سپاس شده توسط armin van buuren ، ★♕NIGHT STAR♕★ ، r.hadis ، WARLAIK POURIYA
خاك تو سر اون دختره كنن
پاسخ
 سپاس شده توسط ★♕NIGHT STAR♕★
(08-02-2015، 22:56)تیک تاک13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این جوون ازقبل خانومه رودیده که بدحجاب بوده
پس اجازه واس چی میخواست؟

واقعا نمیخواسته نگاه کنه که میخواسته یه جورایی به شوهر زنه بفهمونه که حجاب زنش بده
پاسخ
(09-02-2015، 18:45)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه...
شما ازدواج کردی بذار زنت ارایش کنه...
بعد به مردم با فرهنگ و بی فرهنگ بگو نگاش نکنن!

نمیتونی جلو جلب توجه رو بگیری
ولی میتونی از همون اول جوری باشی نگاه ناموست نکنن
شیعیان امامم لذت ببرن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاسخ
خیلی قشنگ و جالب بود
ایولا به اون جوون
واقعا خوب بود
پاسخ
(11-02-2015، 17:17)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه...
شما ازدواج کردی بذار زنت ارایش کنه...
بعد به مردم با فرهنگ و بی فرهنگ بگو نگاش نکنن!

نمیتونی جلو جلب توجه رو بگیری
ولی میتونی از همون اول جوری باشی نگاه ناموست نکنن

من زن نخواهم گرفت که قرار باشه اینو بهش بگم 

از ایرانم میخوام برم به خاطر همین مسایل

مردم با فرهنگ که قطعا نگاه نمیکنن ما منظورمون همون بی فرهنگاس خب ما از اونی که بی فرهنگه انتظار داریم نگاه نکنه...!!! 

این چیزا بیشتر تو ایران جریان داره 

من دیدم (حالا نه خیلی) پسره تو خیابون یه جور به باحجابه نگاه میکنه که انگار ادم فضایی دیده اینا که باحجاب و بی حجاب حالیشون نمیشه
پاسخ
 سپاس شده توسط r.hadis

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  فضیلت زیارت حضرت امام رضا (ع) از نگاه پیامبراکرم (ص) و ائمه اطهار (ع)
  نگاه خداوند به مشکلات مااان...
  احادیثی در مورد زنا، همجنس گرایی، خود*ارض*ایی و نگاه به نامحرم
  پیامدهای نگاه به نامحرم
  چرا نگاه شهوت آلود حرام است؟ + دلیل علمی
  چندتا عکس بیشتر نیست............فقط نگاه کن همین
  اقا اجازه هس خانومتونو ببینم
  فقط یک نگاه کافیست......
  به رکوع و سجود طولانی اش نگاه نکن!
  مواردی که برای بیرون رفتن اجازه شوهر لازم نیست!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان