02-09-2013، 19:05
مونده هنوز پرسش بچه ها!!! یادت رفته پاسخ بدی ها.
|
●▪▪ صـنـدلـی داغ ▪▪● |
|||||||||||||||||||||||
02-09-2013، 19:05
مونده هنوز پرسش بچه ها!!! یادت رفته پاسخ بدی ها.
03-09-2013، 0:48
نقل قول: فرید -_- ((((: بزام تو ستی هوای منو داری ((: نقل قول: ی تکست از آهنگآی کاغذ |: نزدیک نیا از اون دورا تماشاچی باش . . . (: آقا زاخار نیستیم....کاغذیم.... ناب نیستیم.....سنگینیم..... نقل قول: ی تکست از اهنگ عروسک زدبازی |:خودت میدونی من دوست دآرم صب میری شب برگرد پیشم ((: نقل قول: ی تکست از اهنگ نازی خلو چل اثر ستی -_- o_O یه نآزی دآرم تآ ندآره ((: قربونش برم یه فرتشست (: با دنیا عوض نمیکنم حتی یه دونه از اون تآر موشو (: نقل قول: ی تکست از آهنگآی .. تن به 10 لول |:لول؟! نمیخوآم این تکسو دم دست داشتم ((: از بغضی که انگاری وصل گلومه داره میگه امیر داداش خنده حرومه چی شده واسه شادی نداری هیچ لحظه ای یا مثل من از همه بریدی و خسته ای تو که زندگیو میگفتی مردش هستی چرا پس حالا به زمین گرم نشستی؟ نقل قول: ی تکست از آهنگآی شایع -_-تولدمه.. مهم ني چقده بانکت امسال مطمئنم بيست و يکم ديگه.. ((: مدآرک یه دیپلمه ردیه (: خیلی وقته دیس شده تقویمه (: بای |:[/size]
03-09-2013، 1:55
دوبـارع ســلآم کـن
مـن نمیـدونم چـراع دوس دارم ازت سـوال بپـرسـم چـراع؟ مـرض دارم؟ (: بیشـوور خـودت مـرض داری (: چنـدتـا خـواهـر بـرادریـد؟ خـوش ب حـالت مـن چـراع تـو رو دوس دارم؟ راس بگـو مـن چـراع سـوالام یـادم میـرع یهـو؟ الـزایمـر دارم میـدونـم همـس تقصیـر تـوئـه تـو کیـم میشـی؟ مـن کیت میشـم؟ اصـن مـن کیـم؟ (: تـو کـی ای؟ (: خـدافـسی کـن ..
03-09-2013، 13:32
نقل قول: دوبـارع ســلآم کـن سلآم نآزی جونم (: نقل قول: مـن نمیـدونم چـراع دوس دارم ازت سـوال بپـرسـم چون تو عآشقه منی (((: نقل قول: مـرض دارم؟ (: (: آوهوم -__- منو تو ندآره (: نقل قول: چنـدتـا خـواهـر بـرادریـد؟ یه دآدآش دآرم (: نقل قول: مـن چـراع تـو رو دوس دارم؟ چون منم عآشخـــــــــــــــــتم (: ♥ نقل قول: مـن چـراع سـوالام یـادم میـرع یهـو؟ (: از عشق زیادت نسبت به منه (: به من چه ((: نقل قول: تـو کیـم میشـی؟ من عخشت (: نمیدونم خدآیی ((: نقل قول: مـن کیت میشـم؟ تو عخشم (: نقل قول: اصـن مـن کیـم؟ (: (: تو بزی (: نقل قول: تـو کـی ای؟ (: من شآدروآن (: نقل قول: خـدافـسی کـن .. خدآفسی ![]() ![]()
03-09-2013، 13:49
سلآم!*^▁^*
خوبى؟ ![]() چ مىکنى بآ روزهآى اخر تآبستون؟-_- نظرت دربآره ى زندگيت؟:| نظرت دربآره ى بوى گند مدرسه هآ و مهر؟:| نظرت دربآره ى بغض قلم؟! نظرت دربآره ى اينکه دارم ازت سوالآى چرت ميپرسم؟:| نظرت دربآره ى آواتآرم؟ نظرت دربآره ى امضآم؟:| نظرت دربآره ى :|؟ و. . ! ديه بسه ![]() خودآفس ![]()
03-09-2013، 14:30
نقل قول: سلآم!*^▁^* سلآم ^_^ اوهوم , خوبم , تو خوبی؟! (: نقل قول: چ مىکنى بآ روزهآى اخر تآبستون؟-_-هـــی , میگذره (: نقل قول: نظرت دربآره ى زندگيت؟:| خوبه , میشه تحمل کرد (: نقل قول: نظرت دربآره ى بوى گند مدرسه هآ و مهر؟:| :| خودت گفتی دیگه بوی گند!! نقل قول: نظرت دربآره ى بغض قلم؟! (: دوسش دآرم خوبه نقل قول: نظرت دربآره ى اينکه دارم ازت سوالآى چرت ميپرسم؟:|(: نظری ندآرم واقعن ((: نقل قول: نظرت دربآره ى آواتآرم؟ قشنگه (: عوض بشه بهتره (: نقل قول: نظرت دربآره ى امضآم؟:| خــوبه (: نقل قول: نظرت دربآره ى :|؟(: ♥ نقل قول: و. . ! خدآفس (:
07-09-2013، 10:01
نازي دلت خواس ميتوني بلن شياااااااااااا=)
نفر بعدي كه ميخواد بشينه به من خ بده
07-09-2013، 10:24
خـو
سَلـآمـ خـوبـی؟ خوب نبآشی همـ اصَن مُهِمـ نـی ![]() شوخی نِمودَمـ خـبـ اگـه تو مدیر ارشد بآشی مَنـو محرومـ میکُنی؟ تـآرو چـی؟ خـبـ قلب داری؟ مغز داری؟ مـعـنـی شِکَستو فَهمیدی؟ نظرِت راجبـه: بِتهُوِن: آرمین2afm: یـآسـ: یـآنـی: آسِمون یآزمین؟ مآه یا خورشید؟ مـنـ یـآ پـآری؟ خـبـ بَسه خُدافِسـ×ـی.../
07-09-2013، 10:27
نفسي نشسي=)
سلام كن خوبي؟ سن؟ قد؟ ميزان تحصيلات؟ شغل؟ ميزان علاقه به من-_- توي ريليشن شيپي عآيا؟ ويث كي؟ واسم شكلك بذا:| مدير خوبيم نه؟^__^ گلي خوبه؟): سلام برسون=| فلا؛)
(07-09-2013، 10:24)paria/1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خدافظ عقشم! ![]() (07-09-2013، 10:27)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بای!
| |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
• صـنـدلـی داغ نسخه 1 |