03-09-2013، 13:16
فرید دَمِت گرم .. اصلا .. !
ایول داوشم!
نآآآزنیـــــــنم!♥
ایول داوشم!
نآآآزنیـــــــنم!♥
|
♪♫گـُـفـتـِــــ♀♂ـــگــو آزآد نسـ ــ ـــخــ♪ــه چـ ــ ـهــلـُـ دُ ♫♪ |
|||||||||||||||||||||||
فرید دَمِت گرم .. اصلا .. !
ایول داوشم! نآآآزنیـــــــنم!♥
باوشه فرید نمیگم لعیا چرا میگم لعی چرا
![]()
03-09-2013، 13:17
لعیا محرومه
چون از حرفاش خوشتون نیومد به همین راحتی ![]()
نقل قول: اَیی ... خوشگله دیع نقل قول: تو هنوز داداشتو باور نداری؟! مگه من توی اس بهت قول ندادم این جور آدمای خنجر به دست و لاشخور رو از این جا و بودنشون در نت پشیمون کنم!؟ کاری نداشته باش از کجا آوردم. هر چی باشه 3 ساله توی فلشخور هستم و همه رو میشناسم. فرید چیوع؟عایا من در جریانم؟
نقل قول: لعی چرا محرومه ؟!؟!تو دوست نزدیکشی بیرون می بینیش پس از خودش بپرس. (03-09-2013، 13:13)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.|: من تکیه گاه خوبی نیسم :| امرو حالم بد شد -_- داشتم از ابسردکن باشگآ اب می خوردم -_- بعد ی دختره اومد گف این جا یکی تگری استفراق کرده |: من بودمو دوستم شیوا -_- ب سردکنی ک شیوا خورده بود اشاره کرد -_- تا اخر هم حالمون بد بود -_- من ک حس کردم هر لحظه می خوام از سردرد غش کنم -_- اصن ی وضی -_- (03-09-2013، 13:14)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام بز :|
03-09-2013، 13:19
نقل قول: لعیا محرومهببین دنبی جان چون اینو گفتی مجبورم بگم. لعیا از اعتماد ما بازم سو استفاه کرد. بهش گفتم ولی گوش نکرد. رمزشو به مریم اخ داده و اونم این جا با نام کاربری لعیا انلاین شده درحالی که ما به همه هشدار دادیم که هیچ مدیری نباید این کارو کنه.
03-09-2013، 13:19
مدیران گفتگوی ازاد !! -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=53980 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=53983
03-09-2013، 13:23
(03-09-2013، 13:19)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باز گف دنبی دنبی کیه پسره؟ جانشو از کجا در اوردی؟ میتونی منو شینا صدا کنی بله در جریانم که مریم با اکانت لعیا اومده ولی کدورت های قبلی هم بود که هر روز به ی دلیلی مریم و لعیا محرومن بله بله ![]()
03-09-2013، 13:24
:/
![]() | |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
► گــُــفتُـ ـــگویِــ آزآد "نُــسخـِه 6×8 " ◄ |