جدی پسرا حال میکنن به دخترا تیکه بندازنا
دختر خالم تعریف می کرد با ابجیش و خالم رفتن بیرون بعد یکی از دختر خاله هام عینکیه با خالم میگه داشتیم راه می رفتیم یه پسره برگشته گفته مدرسه ی موش ها..........
یا مثلا با ابجیم رفته بودم پیاده روی دو تا پسر رد شدن به ما گفتن تپلو....
پردیس(دخترخالم)تو منو دیدی من تپلم؟؟؟
یا مثلا رفته بودیم پارک پسرا به ابجیاشون میگفتن از فلان دختر خوشم اومده برو مخشو واسم بزن
یعنی من موندم به غیرت ابجیاشون
یا با دوستاشون دسته جمعی وای میستادن واسه سرگروهشون دختر پیدئا میکردن اونم نظر میداد این خوبه اون بده
خدا شاهده خودم با چشای خودم دیدم با گوشای خودمم شنیدم
یه بارم با دخترعممو دو تا از دوستاش رفته بودیم پارک نشسته بودیم رو صندلی همه موبایل هم دیگه دستمون بود داشتیم عکسای گوشیامونو نگاه می کردیم
دو تا پسر رد شدن گفتن گوشیاتونو نمی فروشین به جان مامانم بره اولین بار جو.اب یه پسرو دادم گفتم زهروار دیدم دو تا آرنج محکم خوردن تو شکمم
خیلی درد داشت
واقعا پسرا شما حال میکنید به ما تیکه بنداززی؟؟
الوووووووو
چرا هیچکس نظر نمیده
دختر خالم تعریف می کرد با ابجیش و خالم رفتن بیرون بعد یکی از دختر خاله هام عینکیه با خالم میگه داشتیم راه می رفتیم یه پسره برگشته گفته مدرسه ی موش ها..........
یا مثلا با ابجیم رفته بودم پیاده روی دو تا پسر رد شدن به ما گفتن تپلو....
پردیس(دخترخالم)تو منو دیدی من تپلم؟؟؟
یا مثلا رفته بودیم پارک پسرا به ابجیاشون میگفتن از فلان دختر خوشم اومده برو مخشو واسم بزن
یعنی من موندم به غیرت ابجیاشون
یا با دوستاشون دسته جمعی وای میستادن واسه سرگروهشون دختر پیدئا میکردن اونم نظر میداد این خوبه اون بده
خدا شاهده خودم با چشای خودم دیدم با گوشای خودمم شنیدم
یه بارم با دخترعممو دو تا از دوستاش رفته بودیم پارک نشسته بودیم رو صندلی همه موبایل هم دیگه دستمون بود داشتیم عکسای گوشیامونو نگاه می کردیم
دو تا پسر رد شدن گفتن گوشیاتونو نمی فروشین به جان مامانم بره اولین بار جو.اب یه پسرو دادم گفتم زهروار دیدم دو تا آرنج محکم خوردن تو شکمم
خیلی درد داشت
واقعا پسرا شما حال میکنید به ما تیکه بنداززی؟؟
الوووووووو
چرا هیچکس نظر نمیده