موضوعها: 190
سپاس ها 1668
سپاس شده 4053 بار در 1245 ارسال
حالت من: هیچ کدام
همش با خودکار میزدم رو نیمکت آهنگ درست کنم معلمم حسابی از خجالتم د ر می اومد
هزار بار پ.خ داده برو موهاتو کوتاه کن گفتم نمیکنم!
میلیون بار گفته برو موهاتو کوتاه کن گفتم کوتاه نمیکنم!
حالا رفتم آرایشگاه ؛ شخمی ترین مدل مو رو ورداشته داره میزنه!
من... (به دلیل وجود کلمات نامناسب امکان پخش نیست)...!
ملت به مو نیاز نععععععرن!!!
موضوعها: 5
سپاس ها 371
سپاس شده 191 بار در 70 ارسال
30-08-2013، 10:08
(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-08-2013، 10:09، توسط payamshams.)
من مبصر بودم بعد داشتم یکی از بچه هارو مثل سگ میزدم
بعد ناظممون اومد قشنگ ارادتشو بهم نشون داد !!!!
روزهای سخت همیشه دوستان واقعی را معلوم خواهد کرد...
موضوعها: 48
سپاس ها 96
سپاس شده 1019 بار در 238 ارسال
من فقط یه روز اونم صبح تنها بودم پاشدم بدون اینکه به ساعت نگاه کنم همه جا تاریک بود ساعتم نمی دیدیم رفتم مدرسه دیدیم در مدرسه بسته است ترسیدم که یدرسیدم رفتم کوبیدم به در با لگد هیشکی در باز نکرد نشتم گریه کردم یهو دیدم ناظمون با ماشین اومد ازم پرسید چی شده گفتیمه هیشکی درو باز نمی کنه معلمون خندید بعدا فهمیدم من نیم ساعت زود رفت بودم یه بارم قرار شد برم پای تخته نقشه گشور بکشم برگه دستم برعکس بود منم که گیج نقشه رو تو تخته بر عکس کشیدم کلاسمون پسر هم داشت پسرها کلی بهم خندیدن اب شدم از خجالت
یه بار تو ابتدایی واسه نمایش رفته بود کانون میثم ما نمایشمون رو اجرا کردیم نشستیم نمایش بعدی رو ببینیم بعده بچه های اونا کمک کردیم بعد معلم تربیتی ما تابلو نمایش رو دیوار رو بر عکس زده بود هیشکس هم نفهمید یهو دوستم گفت بچه ها چرا چوب های گل افتاب گردون ها رو حواست بیشتر که دقت کردیم فهمیدیم خانوم شیر خدا بر عکس زده کلی خندیدیم بعد رفتیم بهشون گفتیم
یه بارم تو کتاب خونه مدرسه 4 نفر تنها بودیم یکی از بچه ها رفت بیرون من به یکی از دوستام گفتم حواسش باشه هر وقت اومد من اونو بترسونم بعد نگو خانوم قرانی مون میاد این میگه اومد اونکه میاد تو منم وارد عمل میشم تازه می فهمم که خانوم قرانی مونه شانس اوردم جوون بود از اون گیرا نبود هیچی نگفت وگرنه پدرم در اومده بود
موضوعها: 114
سپاس ها 1757
سپاس شده 1409 بار در 455 ارسال
یه روز داشتم با دوستام سرکلاس میرقصیدم(با چادر)یک دفعه معاونمون اومد دستمونو گرفت با همون وضعیت مارو برد دفتر پیش مدیر خلاصه از منو دوستام یه تعهد خوشگل گرفتن
موضوعها: 27
سپاس ها 97
سپاس شده 1102 بار در 427 ارسال
ی بار به معلممون گفتم خاله
از افتابگردان پرسیدند:چرا شبها سرت به زیر است گفت: ستاره چشمک میزند نمیخواهم به خورشید خیانت کنم