امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خواهرم حجابت؟؟

اه بابا دیگه دست از سر این تاپیک بردارین دیگه...
عیسی را به دین خویش موسی را به دین خویش....
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست...
پس انقدر سیر بخند که غم از رو برود...
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
آگهی
(27-08-2013، 17:04)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان :

نکته اول
کسانی که ایمان و اعتقاد دارند بحث و گفتگو کنند
برای سایر مذاهب حجاب معنی نمی دهند

نکته دوم :
هم خواهرم حجابت هم برادرم نگاهت
یکی نقص بشه قوه جنسی و این غرایز و تجاوز و *

نکته سوم :
چه اتاق های فکری دارد پنتاگون و CIA
1_آشکار هست که اندک دانشی در این باره نداری. حجاب ماله اسلام نیست. هزار سال پیش از اسلام هم بانوان روسری و شال و انواع حجاب داشتند

2_ این اندیشه های آزاد ماله آمریکا نیست که جانم! یکم کتاب بخون. دنیا به سمت آزادی های فردی میره. همه ی دنیا و ایران هم استثنا نیست. زیاد وارد جزییات نمیشم چون نیاز به دانش جامعه شناسی دارید شما.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، بهار قهریه
بسه ديگه
اصلا به شما چه مربوطه؟
در ضمن من خودم چادرى ام
actually wtf!?
نقل قول: بسه ديگه
اصلا به شما چه مربوطه؟
در ضمن من خودم چادرى ام

ما هم داریم زندگی می کنیم و ما هم مسلمونیم و ما هم مادر داریم و خاله و عمه داریم که همه زن هستن.

شما خوشت نمیاد می تونی توی این تاپیک نیای

سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(27-08-2013، 17:37)...Hinata... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسه ديگه
اصلا به شما چه مربوطه؟
در ضمن من خودم چادرى ام
اتفاقا به نظر من این تاپیک فرصتیه که همه بیان و نظراشون رو بگن
.
.
.
.
.
.
.
قصد دعوا نیست ، ارتقای دانشه
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، FARID.SHOMPET
ازادی فردی خوبه ولی خط قرمز هم داره

ازادی کامل و بدون حط قرمز که روش حیوانات است

این مدرن شدن نمی دونم چگونه است که به سمت اخلاق حیوانی و زندگی حیوانی می رود

اینطوری 50 سال دیگر از لحاظ روش زندگی بین الاغ و ادم فرقی نیست تنها تفاوت ان عقل انسان است

حجاب کلمه ای است که اسلام وارد دنیا ملت ها کرد اما این مطلب بر کسی پوشیده نیست که لباس زنان ایرانی با مردان ایرانی در گذشته های دور با هم متفاوت بوده است

اما این فرهنگ غربی است که به ترویج بی بند و باری می پردازد (البته نه غرب بلکه صهیونیست ها که فعلا نماینده ان ها غربی ها هستند )

و گرنه زن گل و گوهری است که هر کسی نباید به ان دست بزند یا از ان سو استفاده کند
نقل قول: ازادی فردی خوبه ولی خط قرمز هم داره

ازادی کامل و بدون حط قرمز که روش حیوانات است

این مدرن شدن نمی دونم چگونه است که به سمت اخلاق حیوانی و زندگی حیوانی می رود

اینطوری 50 سال دیگر از لحاظ روش زندگی بین الاغ و ادم فرقی نیست تنها تفاوت ان عقل انسان است

حجاب کلمه ای است که اسلام وارد دنیا ملت ها کرد اما این مطلب بر کسی پوشیده نیست که لباس زنان ایرانی با مردان ایرانی در گذشته های دور با هم متفاوت بوده است

اما این فرهنگ غربی است که به ترویج بی بند و باری می پردازد (البته نه غرب بلکه صهیونیست ها که فعلا نماینده ان ها غربی ها هستند )

و گرنه زن گل و گوهری است که هر کسی نباید به ان دست بزند یا از ان سو استفاده کند
تلویزیون ایران بیشتر نگاه کن و کتاب نخونSmile

قطعا آزادی خط قرمز و محدویت داره ولی شما درباره ی کدوم آزادی داری حرف میزنی!؟Smile

پس ما این جا از روش حیوانات خوشمون میاد!؟ شما که آدمیزاد هستی و از روش آدمیزاد ها خوشت میاد توجه کن هر بدبختی ای داریم زیر سر شما آدمیزاد ها هستSmile غربی ها از ما جلوترن و جامعه های پاکتری دارند و از دید من از انسانیت و احترام و حقوق بیشتر از ما سرشون میشه پس بی بند و باری نیست اون چیزی که میگی( چه باحالی شما همه چیزو به صهیونیست ها پیوندی میدی Big Grin  )

این گل و گوهری که داری میگی یه حق هایی هم داره که کسایی مانند تو ازشون می گیرن. گل خودش رشد میکنه و به سمت خورشید باز میشه ، کسی مجبورش نمیکنه که به سمت خورشید باز بشه

سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
غربی ها جلو تر اند چون برهنه تر اند !
دیدگاه شما اصلا به درد نمی خوره

غربی ها جلوتر اند چون :
ساعت مفید کار یک کارمند امریکایی 6 الی 7 ساعت است
ساعت مفید کار یک کارمند ایرانی 30 دقیقه الی 1 ساعت !

در غرب ملاک انتخاب تخصص است
در ایران ملاک انتخاب پارتی داشتن است

در غرب (به خصوص اروپا ) مردم همدیگر را برادر خود و هم وطن می دانند (کشور های مثل المان - فرانسه - سویس و ...)
در ایران بر اثر یک تصادف کوچک با چاقو ادم می کشند !

غربی ها فرهنگ کار و تلاش دارند
ایرانی ها استراحت و تفریح

و گرنه من مشکلی با بی حجابی ندارم
همه از فردا لخت بشیم اما اگه پیشرفت نکردیم ...

اقای فرید رومل به غیر از لخت و برهنه شدن اگه حقی از زنان پای مال شده بیان کنید قطعا خواهم پذیرفت

در مورد صهیونیست شما اطلاعاتون کمه باید بیشتر در زمینه لابی ها صهیونیستی و فراماسونری تحقیق کنید
مطمئنم به نتایج خوبی خواهید رسید
کی گفته غربی ها ازما جلوترن ؟ بی حجابی پیشرفت نمیاره  پس رفت میاره تو همین جامعه غرب که ازش حرف میزنید طبق  گزارش اداره دداگستری امریکا در هر دودقیقه به یک زن در نقطه ای از امریکا تجاوز میشه حالا باز میگید بی حجابی پیشرفت میاره من خودم قبلا حجاب جدی نمیگرفتم اما یک روز تصمیم گرفتم در موردش تحقیق کنم وحالا خودم چادری شدم
هیچ چیز غیر ممکن نیست Smileمحبت بزرگترین گنج انسان است
نقل قول: اقای فرید رومل به غیر از لخت و برهنه شدن اگه حقی از زنان پای مال شده بیان کنید قطعا خواهم پذیرفت

کسی این جا گفت می خواد لخت و برهنه بشه یا این کار درسته!؟ مشکل از شما این هست که تا یکی میگه پوشش باید ازاد باشه صحنه های فیلم های ناجور رو تصور می کنید.

نقل قول: غربی ها جلو تر اند چون برهنه تر اند !
دیدگاه شما اصلا به درد نمی خوره
جهان به سمت سکولاریسم و لیبرالیسم میره و هیچکس نمی تونه جلوش رو بگیره حتی مارکس.
تمام مواردی که بالا گفتی و نشون دهنده ی پیشرفتشون هست مانند همون ساعت کاریشون نشان دهنده ی فرهنگشونه.
نقل قول: در مورد صهیونیست شما اطلاعاتون کمه باید بیشتر در زمینه لابی ها صهیونیستی و فراماسونری تحقیق کنید
مطمئنم به نتایج خوبی خواهید رسید
من خیلی دانسته هام در این باره بیشتره. وقت تلف کرده از صهیونیسم و فراماسونری گفتن. یه سری توی ایران با اهدداف مشخص صهیونیسم و فراماسونری رو گنده کردن. دارن به اون ها قدرت تخیلی میدن.

نقل قول: کی گفته غربی ها ازما جلوترن ؟ بی حجابی پیشرفت نمیاره  پس رفت میاره تو همین جامعه غرب که ازش حرف میزنید طبق  گزارش اداره دداگستری امریکا در هر دودقیقه به یک زن در نقطه ای از امریکا تجاوز میشه حالا باز میگید بی حجابی پیشرفت میاره من خودم قبلا حجاب جدی نمیگرفتم اما یک روز تصمیم گرفتم در موردش تحقیق کنم وحالا خودم چادری شدم

ما نمیگیم به سبب بی حجابی کشوری پیشرفت میکنه ولی با حجاب هم کشوری پیشرفت نمیکنه.

شما منبع برای چیزی که میگی نداری. روشن نیست این شایعه رو تلویزیون ایران درست کرده و یا رسانه ها دیگه. تازه  ما که میگیم غرب ، مگه غرب فقط آمریکا هست!؟

سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  خواهرم شما داف "Duff" نیستی ...
  خواهرم ...
  خواهرم حجابت را به دشمن نسپار

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان