26-08-2013، 16:59
من حجابم رو رعایت کنم که تو چشمت به گناه آلوده نشه؟
.
.
.
.
.
.
.
.
شما نر هستید نه مرد
.
.
.
.
.
.
.
.
شما نر هستید نه مرد
|
خواهرم حجابت؟؟ |
||||||||||||||||||||
من حجابم رو رعایت کنم که تو چشمت به گناه آلوده نشه؟
. . . . . . . . شما نر هستید نه مرد
(26-08-2013، 12:48)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رها جان بیخیال دیگه گفتنی ها گفته شو وقتتو تلف نکن عده ای قبول نمیکنن قبول هم نخواهند کرد بزار تو جهالت خودشون دست و پا بزنن! حجاب هم که داشته باشی تورا ان گونه که می خواهند میبینند پس فکری به حال مغز های هرزه کن نه حجاب من ! این یه جملست که در مورد همشون صدق میکنه قبول کردنشم بستگی به شعورشون داره دیگه:|
26-08-2013، 17:03
(24-08-2013، 20:31)KINGKHAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مخالفم مخالفم مخالفم . . . . . . . دلیلی نداره که خاطراتت رو عنوان کنی
26-08-2013، 17:04
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-08-2013، 17:13، توسط FARID.SHOMPET.)
(31-07-2013، 20:47)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.موافقم فرید جان:cool:
خواهرم ای دختر ایران زمین
یک نظر عکس شهیدان را ببین در خیابان چهره آرایش مکن از جوانان سلب آسایش مکن خواهر من این لباس تنگ چیست پوشش چسبان رنگارنگ چیست پوشش زهرا و زینب بهترین بر تو ای محبوبه خواهر آفرین پیش نامحرم تو طنازی مکن با اصول شرع لجبازی مکن یادت آید از پیام کربلا گاه گاهی شرمت آید از خدا در جوارش خویش را مهمان نما با خدا باش و بده دل را صفا یاد کن از آتش روز معاد طره گیسو را مده بر دست باد زلف را از روسری بیرون مریز با حجاب خویش از پستی گریز در امور خویش سرگردان مشو نو عروس چشم نا محرم مشو خواهر من قلب مهدی خسته است از گناه ماست کو رو بسته است حجاب لیاقت میخواد که هرکسی نداره! تمااااااااااااااااااام
27-08-2013، 2:06
(26-08-2013، 17:04)لاله من نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فکر می کنم همین جواب کافی باشه . . . . . . حجاب داشتن نجابتم می خواد که خیلی از اون حجاب دارا ندارن
27-08-2013، 4:05
نوشیکا کسی کنارت بود این جمله رو ساختی؟
باریک بابا
27-08-2013، 4:16
(26-08-2013، 17:13)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آخــــــــــی... کوچولوی ریزه میزه موهات چه قد تمیزه... فک کردی اینجا کلاس اول دبستانه...؟ حالا همه با هم...یه توپ دارم قلقلیه...
27-08-2013، 4:34
سرخ و سفید و آبیه
27-08-2013، 8:56
باور کنین هر جامعه ای حجاب داره.حجاب مخصوص مسلمونا نیست.شاید بگیم بقیه حجاب ندارن راحتن ولی ما که با اونا زندگی نکردیم.کم کمش اینه که اگه با لباس شنا تو شهر راه برن همه بد حجاب می دوننشون.حالا حجاب اونا سبک تره مال ما خیلی سنگین تره.قبول دارم تو هوای گرم تابستون خیلی سخته و گاهی اوقات خودمم دلم می خاست چادرمو دربیارم ولی چادرم نمی ذاره پسرا طرفم بیان.
| ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
خواهرم شما داف "Duff" نیستی ... | |||||
خواهرم ... | |||||
خواهرم حجابت را به دشمن نسپار |