25-08-2013، 22:01
(25-08-2013، 22:00)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نوچ :|
ایمان با پینت میشه سایه ی نوشته هم بندازی ؟
|
↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ |
|||||||||||||||||||||||
25-08-2013، 22:01
(25-08-2013، 22:00)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نوچ :|
25-08-2013، 22:02
(25-08-2013، 22:00)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خاک توسرت اون دخدر منه چه جوری گات میزنی هی تو..؟
(25-08-2013، 22:00)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره بازیه بازیش جوریه که همونجوری که داری بازی میکنی داستان شاهنامه رو هم برات میگه یعنی کل بازیو از رو شاهنامه ساختن خیلی بازیه باحالیه خیلیم سخته منکه خیلی باهاش حال کردم به همتون پیشنهاد میکنم بازی کنین
25-08-2013، 22:03
(25-08-2013، 22:00)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |: آهــــــآنــــ, ولـــــِی آیســــــانـــ, کجـــآ و نیـــــآیــــشــ, کجــــآ
25-08-2013، 22:03
نقل قول: نوچ :| با ps toch تونستم درس کنم ولی لامصب فتوشاپم خرابه :|
25-08-2013، 22:04
نقل قول: خاک توسرت اون دخدر منه چه جوری گات میزنی هی تو..؟خاله بازی؟! گات میزنم خو دیگه نی نی شیطونه و نی نی نینا خیلی همانند هستن تازه هردوشون هم دخترن و رفتارشون با من یکی هست.
25-08-2013، 22:05
(25-08-2013، 21:58)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بــــــآهـــــآتــــ, موآفـــقــــمـــ,
25-08-2013، 22:06
نقل قول: آره بازیه آهان پی بردم چه بازی ای رو میگی. دنبالش میرم ببینم پیدا میشه یا نه. از دید من که باید بازی خوبی باشه از هر دید . گرافیکش درسته که مانند بازی های خارجی ها نیست ولی بازم خوبه و این که هرچی باشه شاهنامه ای هست.
25-08-2013، 22:06
چرا جو فلش خانوادگی شده؟ :|
نفری یه گله بچه و بابا مامان دارن :|
25-08-2013، 22:07
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ChaRisMa ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. Hamidreza jefri HHH ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. MAKAN ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. pedram021 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فرید_رومل ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نی نی شیطونه نگا هیچکس پنهون نیست پنهون ها این تاپیک نمیان چون لوشون میدم.
| |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|