امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘

(24-08-2013، 19:41)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه تو نیستی اصنUndecidedببخشیدUndecidedپوففففففConfused
حالا چرا میترسی؟؟Big GrinBig Grin برید تو کف جذبه!!Big GrinBig Grin
(24-08-2013، 19:41)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زرت و زورت نکن کنکور رو ور نمی دارن هر کی بهت گفته یا حتی اگه خودشونم گفتن چرت گفتن. اینا تکلیفشون با خودشون هم روشن نیست!!! ببین همینو بدون که سال سومیم و 25 درصد معدل سوممون تاثییر داره. 75 درصد دیگه کنکوره.
کاش همین طور باشه!! من بدبخت میشم اگه بردارن!!cryingcrying
(24-08-2013، 19:43)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه با هم بگید شومپت شومپت! p317
دیوانه!!Big GrinBig Grin

(24-08-2013، 19:45)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صادق از کشوری که امروز یه چیز میگه و فردا یه چیز دیگه چه انتظاری داری؟!؟ تو به درست بچسپ به این چیزا کاری نداشته باش. من که خودم همیشه به خودم همینو میگم.
من از این به بعد میخوام بچسبم دیگه!!Big GrinAngel
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
صادق تو هم بگو دیگه. پگاه و شیوا شما هم بگید. شومپت شومپتBig Grin
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط sjmmc
(24-08-2013، 19:45)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 19:41)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه تو نیستی اصنUndecidedببخشیدUndecidedپوففففففConfused
حالا چرا میترسی؟؟Big GrinBig Grin برید تو کف جذبه!!Big GrinBig Grin
(24-08-2013، 19:41)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زرت و زورت نکن کنکور رو ور نمی دارن هر کی بهت گفته یا حتی اگه خودشونم گفتن چرت گفتن. اینا تکلیفشون با خودشون هم روشن نیست!!! ببین همینو بدون که سال سومیم و 25 درصد معدل سوممون تاثییر داره. 75 درصد دیگه کنکوره.
کاش همین طور باشه!! من بدبخت میشم اگه بردارن!!cryingcrying
(24-08-2013، 19:43)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیوانه!!Big GrinBig Grin
نترسیدم چون به حافظم اعتماد ندارم اینجوری حرفیدمUndecided
 سپاس شده توسط sjmmc ، FARID.SHOMPET

شومپت شومپت! فرید شومپت
(24-08-2013، 19:46)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صادق تو هم بگو دیگه. پگاه و شیوا شما هم بگید. شومپت شومپتBig Grin
نمیشه مامانم گفته حرفای بدبد نزنم90
خـبـ حـآلـآ که میشنـآسینش نمیشه بگمـ اگـه میگفتمـ روده درد میگرفتید از خنده!
آقـآفـرید اینترنتش قطع نیست مـودمـش ضبط شده یه تومـآر به من گفت که برسونم بهتون ولی خب من یـآدمـ رفتSleepy
شـیـوا نگـآه به آینده سومـ راهنمـآیـیSleepy کـلـآس ریـآضـی مـیـرمـSleepy
خـب شیوا اینجـآ جــآش نــی
بــآی
(24-08-2013، 19:47)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شومپت شومپت! فرید شومپت
عرفان یاهو اد کن منو بعدا بریم شل شاک!!Angel
sjmmc16@yahoo.com
Take The Gun
&
Count To Three
ایول. شد ولی لینک مستقیم نداد. اونایی که ندیدن و لینک خراب بود براشون برن توی تاپیک عکس شخصی. 4 ساعت دنبال یه آپلودسنتر بودم که فورمت منو پشتیبانی کنه پس سپاس بزنید خستگیم در بره.Big Grin

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&pid=910943#pid910943

سپاس شده توسط sjmmc ، روناک 18 ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(24-08-2013، 19:48)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایول. شد ولی لینک مستقیم نداد. اونایی که ندیدن و لینک خراب بود براشون برن توی تاپیک عکس شخصی. 4 ساعت دنبال یه آپلودسنتر بودم که فورمت منو پشتیبانی کنه پس سپاس بزنید خستگیم در بره.Big Grin

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&pid=910943#pid910943
بازم خرابه فرید!!Angel
لینک مستقیم بزار!!Angel
Take The Gun
&
Count To Three
شکیبا باش باز میشه. لینک مستقیم نمیشه چون فورمت لعنتیش BMP هست. روی برگ تاپیک شکیبا باش باز میشه.

شیوا واسه تو باز شد!؟ پس چرا من خودم دارم می بینم!؟

سپاس شده توسط sjmmc

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان