امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♦◊ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ هشــ×ـــت ◊♦

(21-08-2013، 18:47)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمید چیز مهمی نبودSmile خیلی خوب شد که حرکت لعیا رو دیدمSmile فردا داشت دوباره مدیر ازمایشی می شد ولی گند زد با این کارشBig Grin

بخششی در کار نیست؟شاید فکر کرده واقعا برای یک سال محرومه نمیدونسته که فرداش مدیر میشه:|
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
آگهی
بله من دیده نمیشم
حمیدDodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
کیا بودن حالا این دوستان عزیز؟:|
نقل قول: :|مبارکه
ما با مریم خوبیم تو میگی مبارک باشه
با نسیم خوبیم میگی مبارک باشه :|
پس فردا من با فرید درس حرف بزنم میگی مبارک باشه :|
البته من همیشه با فرید خوبم
مگه نه فرید ^_^
 سپاس شده توسط na30m ، FARID.SHOMPET ، Albert wesker
(21-08-2013، 18:50)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تازه حمید جونم اومده
شما که سروری (:
نقل قول: حمید چیز مهمی نبود
داش من اعصابتو با این چیزا خورد نکن
مثه من باش (:
نقل قول: فداتشم توخوب باشی خوبم خوبی
فدات (:

تاج سری
خداوندا از همه گذشتم بگذر ازمن[/font][/size]
(21-08-2013، 18:51)na30m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2013، 18:50)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2013، 18:48)na30m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2013، 18:46)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسیم جون چطوری (:

فداتشم توخوب باشی خوبم خوبی

:|مبارکه Big Grin
چی مبارکه
اهم:|
 سپاس شده توسط na30m
سـلـآمــ بـه هـمـه../
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=49374
شـیـوآ بـرو ایـنـجـآ دیـگـه../+_+
 سپاس شده توسط ~JaSmIn~ ، Mïņ̃†êR
(21-08-2013، 18:52)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه نه فرید ^_^

هههههههههههههه هههههههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههههههه
خداوندا از همه گذشتم بگذر ازمن[/font][/size]
(21-08-2013، 18:50)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2013، 18:46)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2013، 18:44)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2013، 18:42)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: **MOHAMMAD**، ChaRisMa، gholnar، Hamidreza jefri HHH، happy girl*، jasmin...، Legend*، na30m، ShEyDa^++^، sub zero، فرید_رومل، لادن.، 卐WaffenSS卐، 4 مهمان

اینارو
برید خونه شب شده

آرع ولـــی همه ساکتنHuh

شومپته کته کلس هر کی حرف نزنه

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: **MOHAMMAD**، ChaRisMa، gholnar، Hamidreza jefri HHH، happy girl*، hhrrbb، Legend*، mostafa-tanha، na30m، nafas1999، sub zero، فرید_رومل، 5 مهمان

شمارو میگمDodgy

هــــBig Grinـــــه

راستی سلام

عاقا از بس مخمون تو دعواس سلام خدافظ از مخمون پاک میره

سالم صبایی چطوری تو؟
Channel
 سپاس شده توسط ~JaSmIn~
(21-08-2013، 18:52)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه نه فرید ^_^

=)با منم خوبی=)
مگه نع؟-_0

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان