امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♦◊ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ هشــ×ـــت ◊♦

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: bee*، Hamidreza jefri HHH، parnia tajik، sub zero، پروشات
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
آگهی
سلام کنید-ـــ-
 سپاس شده توسط * Exceptional girl * ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(21-08-2013، 11:56)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2013، 11:53)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پروشات اسم اصلیت چی بود؟Angel
بابا جان اسم من پروشاته  چرا باور نمیکنیcryingcrying
چه اسم قشنگی !اسم اصیل ایرانیه دیگه اره؟
معنیش چیه ؟!

♦◊ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ هشــ×ـــت ◊♦ 89
 سپاس شده توسط * Exceptional girl * ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(21-08-2013، 11:57)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2013، 11:56)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2013، 11:55)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها بدرود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دلم براتون تنگ میشه!!!!!

برام دعا کنید که معلمه منو نخورهcryingcryingcryingcryingcryingcrying

من هنوزم به دخمل بودن تو شک دارمDodgy

اخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

اواتارت
امضات
حرفات
کلا پسروننDodgy
(21-08-2013، 11:58)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: bee*، Hamidreza jefri HHH، parnia tajik، sub zero، پروشات

منو چرا جا انداختی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط * Exceptional girl *
نقل قول: خوابی ها....5 هم اومدی عمویی!!
ولی منم همون اولیشو دارم تویه یه مرحلش گیر کردم...
!
کجاش گیری ؟
من تمومش کردم
باوو یعنی انقدر عقبم ؟
من زیاد با x boxبازی نمیکنم
حال نمیده Undecided
 سپاس شده توسط * Exceptional girl *
(21-08-2013، 11:58)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کنید-ـــ-

رزی حالت خوبه ؟داروهاتو خوردی؟Undecided

(21-08-2013، 11:58)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2013، 11:58)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو چرا جا انداختی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا من از اون پایین کپی میکنم خوب اون لحظه نبودی به من چهSleepy
(21-08-2013، 11:54)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمید تو 16 سالته؟/تو که نوشته بودی 19Angel
از بس 6 و 9 انگلیسی شبیهن لامصباBig Grin

اخه لامصب من چیم به این 16 ساله ها میخوره :|

(21-08-2013، 11:57)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2013، 11:56)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2013، 11:55)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها بدرود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دلم براتون تنگ میشه!!!!!

برام دعا کنید که معلمه منو نخورهcryingcryingcryingcryingcryingcrying

من هنوزم به دخمل بودن تو شک دارمDodgy

اخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

اواتارت
امضات
حرفات
کلا پسروننDodgy

نظر لطفته گلم!!!!!!!!!!
ینی گیر نیستما ولی به اونجاش که می رسم کلا صفه سفید می شه...باز برمی گرده مرحله قبل....
فکر کنم مشکل از بازیمه نه من...
اخرش چی می شه؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان