امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 + 4✗9 ×

(20-08-2013، 13:58)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا امروز یه مسیری رو داشتم پیاده میرفتم از این نرده ها وسط راه بود...
منم حوصله م سر رفته بود...
تو هم که میدونی پاهام بلنده همین جوری داشتم پاهامو دو طرف نردهها میزاشتم رد میشدم...
یه دفه صدای داد اومد برگشتم دیدم یه پسره پشت سرم بوده ندیده اونو...Big Grin
***** ترکید بدبخت!!Big Grin
منم وایساده بودم میخندیدم!!Big Grin
آروم که شد اومد بیفته دنبالم در رفتم!!Big Grin

تو هم با اون مدل خندیدنت
هر کی باشه عصبی میشه Big Grin
 سپاس شده توسط sjmmc
آگهی
(20-08-2013، 14:01)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: به داش حمیدم این وصله ها نمیچسبه ها!!!!!!!!!!
پرچم بالاس (:

.
مامانم میگه پسرم همینجوری که نشستی پا اینترنت
این تخم مرغارم بزار زیرت جوجه شن…
احساس مسئولیت که نداری حداقل حس پدری رو تجربه کن !
خدا خیرت نده حالا هی مامانم یرهو میاد چپ چپ نگام میکنه میگه چته میخندی بفهمه که تو انجمن هستم دارم گل میگم گل میشنوم ک میکشتم25r3025r3025r3025r30

(20-08-2013، 14:01)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 14:00)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:58)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:56)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:53)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خبو میشناسم تو سنگی؟
اره تو بوشهری؟Big Grin

پ ن پ تهرانم قلم چی در خدمت مدرستون بودیم حالا خوبه حجاب نیستیBig Grin
من طبقه دوم دست راست کلاس اول دوم ریاضی1 بودم تو کلاسمون رفتی؟
اسمت چیه راسی چن سالته؟
Big Grin

نه بابا ما رو میبردن تو سالن امتحانیتون!

میای ام ابیها واس دبیرستان امسال؟Big Grin
[/quote]
نچ نمونه یا تیزهوشان
[/quote]
زرشکککککککککککککUndecided
 سپاس شده توسط Snow-Girl
واه واه واه!!Big Grin
قضیه ی توالت فرنگیو تعریف کن!!Big Grin
Take The Gun
&
Count To Three
به استادم میگم استاد ما نسل سوخته ایم بخدا …
گفت نسل سوخته ماییم شما نسل پدر سوخته اید …
هیچی دیگه تا حالا اینقدر توی زندگیم قانع نشده بودم !
 سپاس شده توسط sjmmc ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، pegah-p ، Mïņ̃†êR ، Snow-Girl
(20-08-2013، 14:01)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:58)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:57)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:54)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفقا با جک موافقین ؟
نقل قول: از خنده روده بر میشی!!
اره بگو Big Grin
حمید عادی نمیزی چیزی میل کردی؟Big Grin

به داش حمیدم این وصله ها نمیچسبه ها!!!!!!!!!!
بلهههههههههه اون ک صد البتهBig GrinBig GrinBig Grin

بر منکرش!

صلواتBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 481
 سپاس شده توسط pegah-p
(20-08-2013، 14:02)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:58)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:54)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:52)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:51)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر چیم باشه باید از یه چیزی ناراحت باشی...Angel
آخه چرا به جای جغرافی معلم ریاضی نبود؟؟Dodgy

ریاضی که اب خوردنه تو بگو امادگی دفاعی
اوغ!!ggre
ما معلم دفاعیمون شعر میگفت حفظ کنیم!!ggre
آخر سالم چند تا سوال گفت گفت مشورت کنین بنویسین ولی حالم ازش به هم میخورد...ggre
وایییییییییییییییی من امادگی دفاع سرش خودمو کشتم انقدددددددددددر خوندمش ک وقتی یه کلمه ازز کتاب میگفتی قشنگ میگفتم تو چ خط وصفحه ای هستش وبعدش چی نوشته دقیق کتابو حفظ بودم=/
دفاعی که چیزی نداشت پارسال...Angel
راحت بود...Angel
توچندمی؟مهربیاد چندم میری؟
چیزی نداشت اما همش حفظی بود به هرحال مث خر خوندم
 سپاس شده توسط sjmmc ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(20-08-2013، 14:01)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: به داش حمیدم این وصله ها نمیچسبه ها!!!!!!!!!!
پرچم بالاس (:

.
مامانم میگه پسرم همینجوری که نشستی پا اینترنت
این تخم مرغارم بزار زیرت جوجه شن…
احساس مسئولیت که نداری حداقل حس پدری رو تجربه کن !

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
سلام برو بچ خوبین خوب بحث چیه ؟
 سپاس شده توسط pegah-p
نقل قول: قضیه ی توالت فرنگیو تعریف کن!!
25r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r30
ای تف تو ذاتت
25r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r30
 سپاس شده توسط sjmmc ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(20-08-2013، 14:04)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 14:02)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:58)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:54)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:52)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریاضی که اب خوردنه تو بگو امادگی دفاعی
اوغ!!ggre
ما معلم دفاعیمون شعر میگفت حفظ کنیم!!ggre
آخر سالم چند تا سوال گفت گفت مشورت کنین بنویسین ولی حالم ازش به هم میخورد...ggre
وایییییییییییییییی من امادگی دفاع سرش خودمو کشتم انقدددددددددددر خوندمش ک وقتی یه کلمه ازز کتاب میگفتی قشنگ میگفتم تو چ خط وصفحه ای هستش وبعدش چی نوشته دقیق کتابو حفظ بودم=/
دفاعی که چیزی نداشت پارسال...Angel
راحت بود...Angel
توچندمی؟مهربیاد چندم میری؟
چیزی نداشت اما همش حفظی بود به هرحال مث خر خوندم
میرم سوم دبیرستان امسال...Angel
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط pegah-p

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 34 مهمان