امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 + 4✗9 ×

(20-08-2013، 13:54)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:52)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:51)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:49)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:48)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه معلم داشتیم عینک میزد دورو نمیدید!!Angel
وای زیر 20 نداشتیم...Big GrinBig Grin

خر شاسن دیگهDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy
هر چیم باشه باید از یه چیزی ناراحت باشی...Angel
آخه چرا به جای جغرافی معلم ریاضی نبود؟؟Dodgy

ریاضی که اب خوردنه تو بگو امادگی دفاعی
اوغ!!ggre
ما معلم دفاعیمون شعر میگفت حفظ کنیم!!ggre
آخر سالم چند تا سوال گفت گفت مشورت کنین بنویسین ولی حالم ازش به هم میخورد...ggre
وایییییییییییییییی من امادگی دفاع سرش خودمو کشتم انقدددددددددددر خوندمش ک وقتی یه کلمه ازز کتاب میگفتی قشنگ میگفتم تو چ خط وصفحه ای هستش وبعدش چی نوشته دقیق کتابو حفظ بودم=/
 سپاس شده توسط * Exceptional girl * ، sjmmc
آگهی
(20-08-2013، 13:56)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:53)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:52)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:51)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:50)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تهران نیستما بوشهرم=/

حالا کی گفت من تهرانم ؟تو بگو مطمئن باش میفهمم
ینی حال کردم با اعتماد بنفست ایولBig Grinام ابیهاBig Grin

خیلی خبو میشناسم تو سنگی؟
اره تو بوشهری؟Big Grin

پ ن پ تهرانم قلم چی در خدمت مدرستون بودیم حالا خوبه حجاب نیستیBig Grin
[/quote]
من طبقه دوم دست راست کلاس اول دوم ریاضی1 بودم تو کلاسمون رفتی؟
اسمت چیه راسی چن سالته؟
Big Grin
[/quote]

نه بابا ما رو میبردن تو سالن امتحانیتون!
(20-08-2013، 13:57)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:54)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفقا با جک موافقین ؟
نقل قول: از خنده روده بر میشی!!
اره بگو Big Grin
حمید عادی نمیزی چیزی میل کردی؟Big Grin

به داش حمیدم این وصله ها نمیچسبه ها!!!!!!!!!!
× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 480
(20-08-2013، 13:58)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:56)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:53)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:52)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:51)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا کی گفت من تهرانم ؟تو بگو مطمئن باش میفهمم

خیلی خبو میشناسم تو سنگی؟
اره تو بوشهری؟Big Grin

پ ن پ تهرانم قلم چی در خدمت مدرستون بودیم حالا خوبه حجاب نیستیBig Grin
من طبقه دوم دست راست کلاس اول دوم ریاضی1 بودم تو کلاسمون رفتی؟
اسمت چیه راسی چن سالته؟
Big Grin
[/quote]

نه بابا ما رو میبردن تو سالن امتحانیتون!
[/quote]

میای ام ابیها واس دبیرستان امسال؟Big Grin
 سپاس شده توسط * Exceptional girl *
[quote='pegah-p' pid='908358' dateline='1376996430']
[quote=bee pid=908351 dateline=1376996303]
[quote=pegah-p pid=908338 dateline=1376996166]
[quote=bee pid=908324 dateline=1376996029]
[quote=pegah-p pid=908320 dateline=1376995957]
(20-08-2013، 13:58)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:57)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:54)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفقا با جک موافقین ؟
نقل قول: از خنده روده بر میشی!!
اره بگو Big Grin
حمید عادی نمیزی چیزی میل کردی؟Big Grin

به داش حمیدم این وصله ها نمیچسبه ها!!!!!!!!!!
بلهههههههههه اون ک صد البتهBig GrinBig GrinBig Grin
نقل قول: به داش حمیدم این وصله ها نمیچسبه ها!!!!!!!!!!
پرچم بالاس (:

.
مامانم میگه پسرم همینجوری که نشستی پا اینترنت
این تخم مرغارم بزار زیرت جوجه شن…
احساس مسئولیت که نداری حداقل حس پدری رو تجربه کن !
 سپاس شده توسط pegah-p ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Mïņ̃†êR ، Snow-Girl
من اومدم 

خوش اومدم :/ ⊙___⊙

*^__^*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
من برم رمان بایAngel
(20-08-2013، 13:58)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:54)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:52)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:51)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 13:49)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خر شاسن دیگهDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy
هر چیم باشه باید از یه چیزی ناراحت باشی...Angel
آخه چرا به جای جغرافی معلم ریاضی نبود؟؟Dodgy

ریاضی که اب خوردنه تو بگو امادگی دفاعی
اوغ!!ggre
ما معلم دفاعیمون شعر میگفت حفظ کنیم!!ggre
آخر سالم چند تا سوال گفت گفت مشورت کنین بنویسین ولی حالم ازش به هم میخورد...ggre
وایییییییییییییییی من امادگی دفاع سرش خودمو کشتم انقدددددددددددر خوندمش ک وقتی یه کلمه ازز کتاب میگفتی قشنگ میگفتم تو چ خط وصفحه ای هستش وبعدش چی نوشته دقیق کتابو حفظ بودم=/
دفاعی که چیزی نداشت پارسال...Angel
راحت بود...Angel
Take The Gun
&
Count To Three

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان