امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 + 4✗9 ×

(20-08-2013، 7:48)گرگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 7:47)black_king نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 7:36)بچه ابادانی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام........
گرگین.......حمید رضا سلام

عادلHuhHuhHuhHuh
من الان منگ شدم کی باکی داره حرف می زنه یکی یکی حرف بزنید ببینم جریان چیه Huh
نترس بابا بلخره میفهمیWink
الان فهمیدم این داداش با ما داره صحبت می کنه خوب بقیه دارن با کی حرف می زنن ؟
آگهی
گرگین خان تو که همه جا نظر دادی برو توی لینکای منم نظر بده
عجب..............یکی توضیح بده .........
Heartکوکا  دم همتون گرم Heart
(20-08-2013، 7:49)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 7:46)گرگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Sleepy سایت صبحا قبلا شلوغتر بودا

اون واسه وقتی بود که تا ساعت 2:30 یا 3 صبح تو نت نبودنAngel
اه راس میگیا
 سپاس شده توسط * Exceptional girl *
عادل هنگ کردی یا ادامه خاب دیشبه
(20-08-2013، 7:51)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرگین خان تو که همه جا نظر دادی برو توی لینکای منم نظر بده
رفتمBig Grin
 سپاس شده توسط * Exceptional girl *
(20-08-2013، 7:52)بچه ابادانی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب الان یواش یواش دارم بیدار می شم
(20-08-2013، 7:54)black_king نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 7:52)بچه ابادانی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به سلامتی اگه میخای دوباره ریستت کنم
یه عزراییل پیشم بود ببخش دیر ج میدم........
(20-08-2013، 7:56)گرگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 7:54)black_king نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به سلامتی اگه میخای دوباره ریستت کنم
نه مرسی با نمک دکمه ریستارتم کار نمی کنه .Sleepy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان