امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ما پرسپولیسیا به اینا میگیم افتخار استقلالی ها

آخه بچه سال 52 شيش تا زديد الان چيكاره ايد
قهرمان جام حظفي كي شد بلند داد بزنيد
راستي 4 بازي 4 بخت پشت سر هم بده ها
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
پاسخ
 سپاس شده توسط آرمان***
آگهی
(17-08-2013، 21:08)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه بچه سال 52 شيش تا زديد الان چيكاره ايد
قهرمان جام حظفي كي شد بلند داد بزنيد
راستي 4 بازي 4 بخت پشت سر هم بده ها

شما که دم میزنین که گذشته ها گذشته مهم حالاهه پ منم میگم مهم حالاهه که تیممون وضعیتش عالیه در ضمن زشت کیسه کش بودنه

(17-08-2013، 21:03)آرمان*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2013، 20:59)avatar22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا شما کیسه کش ها روتونو کم کنید دیگه اخه چه قدر میخواید ضایع شید بابا
آخه من نمیدونم چرا شما پرسپولیسیا این همه ادعا دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
امسال هم جاتون ته جدوله
خوبه تیمتون هیچی نیست اگه تیم ما رو داشتین دیگه چی میخواستین بگین

به توام باس بگم؟زشت کیسه کش بودنه ...زشت اینکه ما تیممونو ول کنیم اخه ما غیرت داریم رو تیممون همونی که شما ندارین یعنی خودت اگه استقلال خوب نتیجه نگیره ولش میکنی؟
پاسخ
پرسپولیس سوراخهSleepy
تو کز مهنت دیگران بی غمی نشاید نامت دهند ادمی
پاسخ
(17-08-2013، 21:43)Hamid021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرسپولیس سوراخهSleepy

حالا که تو گفتی باشهBig Grinجمش کن باووDodgy
پاسخ

(17-08-2013، 21:49)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2013، 21:43)Hamid021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرسپولیس سوراخهSleepy

خب سوراخه دیگه...Angel
پاسخ
(17-08-2013، 21:50)Hamid021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2013، 21:49)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرسپولیس سوراخهSleepy

خب سوراخه دیگه...Angel

ج بده زر نزن لدفنAngel
پاسخ
(17-08-2013، 21:55)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2013، 21:50)Hamid021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرسپولیس سوراخهSleepy

خب سوراخه دیگه...Angel

ج بده زر نزن لدفنAngel
من تورو نمیزنمAngel
پاسخ
damet garm
خاکی خاکی ام
آنکه دنیایم بود آنچنان زمینم زد که تا آخر عمر باید خودم را بتکانم....
پاسخ
 سپاس شده توسط * Exceptional girl *
(17-08-2013، 21:59)Hamid021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2013، 21:55)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرسپولیس سوراخهSleepy

خب سوراخه دیگه...Angel

ج بده زر نزن لدفنAngel
من تورو نمیزنمAngel
نه ور و خدا بیا بزن بچه پرروDodgy
پاسخ
فکر کنم من هم باید وارد بحث شمHuh

هیچکسی به جز چند نفر نمیان طفر پرسپولیس

جمع کنید استقالوDodgy

براش یک پولی بندازیدBig Grin

ما پرسپولیسیا به اینا میگیم افتخار استقلالی ها 18
پاسخ
 سپاس شده توسط * Exceptional girl * ، ایسان پویا***** ، Ã V Ä Ť Å Ŗ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بارسا 3-3 سیتی: 6 گل به افتخار اونسوئه
  لیگ یک / یک امتیاز ارزشمند برای استقلالی ها
  خطیبی: به تیمم افتخار می کنم
Clocket شیطنت سعودی‌ها در غفلت AFC با تغییر ورزشگاه/ دلیل تعجب استقلالی‌ها مشخص شد + عکس
  کونسیسائو : به عملکرد پورتو افتخار می کنم
  تمجید اتحادیه جهانی از ستاره کشتی ایران/ گرایی: به این نمایش افتخار می کنم
  سعید عزت اللهی؛ استقلالی یا پرسپولیسی؟
  موزیک فیلم استقلال بدویید استقلالی های عزیز
  استقلالی ها به پول رسیدند
  همه دستمزد می‌بخشند، استقلالی‎ها اعتصاب می‌کنند!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان