امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 + 4✗9 ×

(17-08-2013، 12:34)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدات شم من لعیا*^ـــ^*
لعی استقلالی یا پرسپولیس؟
رزیO_O
ابراز علاقت تو حلقُم^__^

هیچکدوم|:
 سپاس شده توسط Mason
آگهی
(17-08-2013، 12:34)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2013، 12:32)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا سلام.....................یه سوال داشتم اگه با پریا دوستی.......چرا این اینقد گیر میده به من؟؟؟؟؟؟

چِرآ بِهیت گیر میده ..؟؟ :|

حَمید تو کِی اومَدی ..؟؟ :|

نمیدونم فقط من هر چی میگم حالا فرق نمیکنه به کی ج میده من باهاشمشکلی ندارم ولی اون تا یه کلمه با مهیار حرف میزنی میگه تو کار مردم دخالت نکن

بچه ها راستی پولدار انجمن امروز ان نشده؟؟؟؟

(17-08-2013، 12:35)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مَن اِستِقلآلَم رُزی ..Angel

پوووووووفف بیخی تارا !!!پرسپولیسو عشخهBig Grin
 سپاس شده توسط T A R A
(17-08-2013، 12:36)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2013، 12:34)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2013، 12:32)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا سلام.....................یه سوال داشتم اگه با پریا دوستی.......چرا این اینقد گیر میده به من؟؟؟؟؟؟

نمیدونم فقط من هر چی میگم حالا فرق نمیکنه به کی ج میده من باهاشمشکلی ندارم ولی اون تا یه کلمه با مهیار حرف میزنی میگه تو کار مردم دخالت نکن

تآزه عِشقِشو اَز دَست دآده ^_^

بآ هَمه دَعوآ دآره قُربونِش بِرَم .. :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 166
(17-08-2013، 12:34)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من از اول مهر نمیام شما چی؟؟؟؟؟؟؟
من از اول مهر دیه شبام اینجا وِلَم چون مسافرت نمیرم× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 166
یکی از مهر باید بیاد منو جمع کنه× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 166

(17-08-2013، 12:35)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مَن اِستِقلآلَم رُزی ..Angel
دیه با من حرف نزن× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 166:D
 سپاس شده توسط T A R A
کجا رفتین چقد دیر تایپ مینینDodgy

(17-08-2013، 12:37)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2013، 12:36)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشخش کیه؟این که میگه با مهیار عروسی کردهHuh
 سپاس شده توسط T A R A
خآک تو سَرَم شُمآ پِرسپولیسی هَستین ..؟؟ :|

شیوآیی عَطره مَشهَدیمو بِده .. =)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(17-08-2013، 12:35)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2013، 12:34)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدات شم من لعیا*^ـــ^*
لعی استقلالی یا پرسپولیس؟
رزیO_O
ابراز علاقت تو حلقُم^__^
:|
از حلقت بیارش بیرون لازمش دارم× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 166
این استقلالیا چرا ج نمیدن؟حوصلم سر رفت پووفDodgy
 سپاس شده توسط T A R A
(17-08-2013، 12:38)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجا رفتین چقد دیر تایپ مینینDodgy

(17-08-2013، 12:37)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشخش کیه؟این که میگه با مهیار عروسی کردهHuh

نَه بآبآ مَهیآر کُجآ بود ..؟ :|

یِکی دیه که تو هَمین سایته ..

بِهِم گُفته به کَسی نَگَم .. :|
(17-08-2013، 12:39)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خآک تو سَرَم شُمآ پِرسپولیسی هَستین ..؟؟ :|
چیز عجیبیه؟× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 166
 سپاس شده توسط T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان