امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 + 4✗9 ×

(17-08-2013، 9:32)مهرداد* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام برتمام عزیزانی که ازصبح تا شب بیکار هستند
سلام بر تو عزیزی که خودت هم بیکار هستی× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 146
من سرگروه بیکارام× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 146
آگهی
(17-08-2013، 9:34)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2013، 9:32)مهرداد* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر تو عزیزی که خودت هم بیکار هستی× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 146

میشه منم توگروهتون عضوبشم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
(17-08-2013، 9:35)مهرداد* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2013، 9:34)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورم اینه من ارسالام از همه بیش تره× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 146
برو تو مشاهده ارسال های تازه بعد این گفتوگو روی پاسخاش کلیک کن بیش ترین کسایی که ارسال دادن میان تو هم اون پایینایی× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 146
(17-08-2013، 9:38)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2013، 9:35)مهرداد* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورم اینه من ارسالام از همه بیش تره× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 146
برو تو مشاهده ارسال های تازه بعد این گفتوگو روی پاسخاش کلیک کن بیش ترین کسایی که ارسال دادن میان تو هم اون پایینایی× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 146

به زودی ...........
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
(17-08-2013، 9:29)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لَـعـیـآ*^ـــ^*
رز*^_____^*
(17-08-2013، 9:39)مهرداد* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2013، 9:38)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به زودی ...........
× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 146

(17-08-2013، 9:43)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2013، 9:29)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لَـعـیـآ*^ـــ^*
رز*^_____^*
جیجلم کجا بودی این همه مدت؟=((
(17-08-2013، 9:43)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـفر بودم عخــشم^_^
ناراحن نباش]:
 سپاس شده توسط Mason
(17-08-2013، 9:48)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2013، 9:43)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـفر بودم عخــشم^_^
ناراحن نباش]:
کجا رفته بودی مسافرت؟^ـــ^
نبودی من نشستم رو صندلی داغ^ــــ^
 سپاس شده توسط L.A.78
(17-08-2013، 9:54)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجا رفته بودی مسافرت؟^ـــ^
نبودی من نشستم رو صندلی داغ^ــــ^
یزد-____-
عه^_^
هنوزم روشی؟-_^
 سپاس شده توسط Mason
لعیــا لعیـــــا لعیــــــــــا لعـــــــــــــــــــیا عوضی کدوم گوری بودی هــــــــــــــوم؟ >_<
A Friend is nothing but a known enemy
× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 146
 سپاس شده توسط L.A.78

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان