05-04-2012، 14:31
باسدیم سنی باغریـما --------------------- جانیـــم اورک آغـــــریـما
سنی چوخ اینجیتدی لر -------------------- اود ووردون سن اوغوروما
|
زبــــــان تـــــــــرکــــی |
||||||||||||||||||||||||||
05-04-2012، 14:31
باسدیم سنی باغریـما --------------------- جانیـــم اورک آغـــــریـما
اوز دیلیمنن دانیشیم من .اوزگلرین دیلرین سایمیام من.اوزوم افتخوار الیم من کی انا دیلیمی قشح بیلیم من
23-04-2012، 9:46
گتیرمه ییـن پــول آدی - - - - - - - - - - ایندی هر زاد پولا دی
پولسوز پولاد اولسا دا - - - - - - - - - - پول اریــدیـر پــولاد ی
از زبان ترکی اصلا خوشم نمیاد.
ریشه ی ایرانی نداره و یک زبان بیگانه هست البته من نظر خودم رو گفتما یه وقت به کسی برنخوره
23-04-2012، 12:07
در بعضی از پست ها یک چیز هایی دیدم. چیز هایی که باعث میشه ملتی که درونش قوم ترک و شاخه هایش زیاد هست احساس بیگانه گی و یا جدایی و یا استقلال و تفاوت با دیگر مردم ایران زمین کنند که این اصلا چیز خوبی نیست و یک جورایی تبلیغ برای جدایی و تفرقه به حساب میاد.
23-04-2012، 12:28
عزیزیم داغ آدامی..............یاندیریر یاغ آدامی
اولاسان آرانین ایتی...........اولمیاسان داغ آدامی
23-04-2012، 12:48
(23-04-2012، 11:37)آریوبرزن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اولاً آریوبرزن جان، حالا شما خوشت نمیاد یک مسئله ی دیگری است. ثانیاً اینکه شما اول یک فارس هستی بعد یک ایرانی. تحقیقات نشون داده که آذربایجان خیلی قبل تر از هخامنشی محل زندگی ترک ها بوده و هست. پس در نتیجه ترک ها ایرانی تر از فارسها هستند. پس من مستحق تر از شما هستم که بگم «من از زبان فارسی اصلا خوشم نمیاد، ریشه ایرانی نداره و یک زبان بیگانه هست» البته اینو هم بگم ها، بهت بر نخوره!
23-04-2012، 12:51
اينجا در رابطه با زبان بحث ميكنيد يا تالاره ؟
23-04-2012، 12:52
(23-04-2012، 12:07)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پست هایی که این طوری نیستند رو نشون یده { البته اگه میخوای } س پ ا س
23-04-2012، 13:18
تورکلر بو بویاتی نی اخویوب دئسینلر کی بولارین دانیشیغینا بنزه ییر یا یوخ !
لاری خوروز بانلاماز - - - - - - - - - - بانلاسا چاغ آنلاماز آنلامازا سؤز دئمــه - - - - - - - - - - آنلاماییــب، آنلاماز
| ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|