امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مضر برای قلب بیلبریا

تبریک به اونایی ک حسود نیستن...چون این خبرو دیگ همه میدونن..
اونم اینه که جاستین و سلنا دوباره باهم هستن.

یـبار جـاستینو سـلنا میرن بـستنی بخـورنولی جـاستین مـتوجه میشه کـه پول کـافی هـمراهش نیست واسه هـمین یـه طرفدار پـولشون رو حسـاب میـکنه(عجب فنی!)

2- سـلنا از چـشمای جـاستین خـوشش میـاد ,مـایلی سـایرس از لـبخـندش , تـیلور سـوییفت از مـوهاش(منم از همه چیزش خوشم میاد!)

3- مـصاحبـه : مـوضوع مـورد عـلاقت چیـه؟ جـاستین: دختـرا....(خصوصا من!!!)

4- جـاستین شـبا واسه خـودش آواز میـخونه تـاخـوابش بـبره

5- من میـدونم کـه دختـرا دوست دارن بـهشونبـگی دوستـون دارم و در هـمه حـالت زیـبا هستـن , بـرا هـمین من ایـن رو تـا جـایی کـه ممـکنه بـه همه دختـرایی کـه باهـاشون هسـتم میـگم(پس بگو چرا این قدر به من میگه دیوونتم!)

6- مـن دوسـت دارم چـندتا بـچه داشـته بـاشمچونـکه بیـشتر زنـدگیم رو تـک فـرزند بـودم! دوست دارم بـچه هـام بـرادر خـواهـر داشتـه بـاشن!

7- کـشا میـگه دوست داره بـا جـاستین هـمکاریکـنه ( خـیلیا میـگن )

8- لـحظه ی الـهام بـخشه جـاستین واسه خـودشاین بـوده کـه وسط اجراش پـاش میشکنه ولی اجراش رو قـطع نمیـکنه و ادامـه میده بـدون ایـنکه اشـباهی در خـوندنش رخ بـده!

9- قـرار بود تا قـبل از 16 سـالگی جـاستیندوست دختـر نداشته باشه! وقتی کـه مامانـش فهـمید زودتـر دوست دختـر گرفتـه بهش گـفت : ازت نـا امـید شـدم(چه قدرم نداشته!)

10- ایـده ی جـاستین بـود کـه تـو هـر کـنسرتدختـرارو بـیارن رو صـحنه و  وان لس لنلی گرل بشـن!!!

11- وقتـی جـاستین داشـت مـوهاشو کـوتاه میـکردخـطاب به آرایشـگرش گـفت اگـر بـد کـوتاه کـنی میـلیون هـا دختـر ازت عـصبانی میشـن!!!

12- موقـع اجـرای آهنـگ( مردن در آغوش تو ) جـاستین گـریه میـکنهچـرا چـونکه آوالانا به جـاستین گـفته بـود کـه دوست دارم در آغوش تـو بـمیرم!

13- جـاستین : تـو بـخندی , بلیـبر هـا : مـامیـخندیم , جـاستین : تـو بـخندی ,  بلیـبرهـا: مـا میـخندیم , جـاستین : نـه , مـن میـخندم!!

14- وقتـی جـاستین 16 سـالش بـود تـوسط پـلیسبـه خـونه میـاد چـونکه فـرار کـرده بـود تا چـندتـا دختـرو مـلاقات کـنه!!

15- وقتـی دختـرا شـمارشونو بـه جـاستین میـدنجـاستین بـه شـوخـی باهاشون تـماس میـگیر(عجب غلطی کردم شمارمو بش دادم!)

16- جـاستین دوسـت داره وقتـی میـره هـتل درهاتاق دیـگرانو بـزنه و فـرار کـنه(همه میگن مث بچه دوساله هاس!)

17- مـهم نیست چـقدر اسـتعداد داشـته بـاشی, قـرار نیسـت هـمه از تـو خـوششون بیـاد , زنـدگی ایـنه , قـوی بـاش(چه هم عقیده ایم!)

18- سـال 2011 جـاستین دومـین سـلبریتی شـدکـه به خیـریه کـمک میـکنه!!!

-21جـاستین دوســت داره تـو حـموم این  آهـنگ رو بخونه:i will always in love you
هــــــــــــــــ....
خیـــلی عجیبه....
همیشه تو لحظه هایی که داغونی فقط یه نفر میتونه آرومت کنه.....
اونم کسییه که داغونت کرده....
p336
پاسخ
 سپاس شده توسط hosein(●̮̮̃•̃) ، M.barselona ، سایه2 ، Albert wesker
آگهی
به جز 16ggreggreggreggreggre از خودمونهBig Grin اگه واقعی باشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شباهت این اقا خانوم ایرانی هارو شگفت زده کرد

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مضر برای قلب بیلبریا 1
پاسخ
 سپاس شده توسط fat.k
ممنــــــــــــــــون.عالی بودددددددددBig GrinBig Grin
وقتی رفتی پاسکاری شدی
فهمیدی داستان اینطور نی
Smile
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان