11-08-2013، 22:19
ارزوی من اینه
یه دنیایی بدون مرز و محدوده
|
"دختر و افسر مرزی" |
|||||||||||
11-08-2013، 22:19
ارزوی من اینه
دوستان متن زیر ترانه ی سیاوش قمیشی است و در این مورد پس حتما بخوانید
---------------- ﺗـﺼـﻮر ﻛـﻦ اﮔـﻪ ﺣﺘﻲ ﺗـﺼﻮر ﻛﺮدﻧـﺶ ﺳـﺨﺘـﻪ ﺟﻬﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﻫﺮ اﻧﺴﺎﻧﻲ ﺗﻮ اون ﺧﻮﺷﺒﺨﺖِ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻪ ﺟﻬﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺗﻮ اون ﭘﻮل و ﻧﮋاد و ﻗﺪرت ارزش ﻧﻴﺴﺖ ﺟـﻮاب ﻫـﻢﺻـﺪاﻳﻲﻫﺎ ﭘﻠﻴـﺲ ﺿـﺪ ﺷـﻮرش ﻧﻴﺴﺖ ﻧﻪ ﺑﻤﺐ ﻫﺴﺘﻪاي داره، ﻧﻪ ﺑﻤﺐاﻓﻜﻦ ﻧﻪ ﺧﻤﭙﺎره دﻳﮕﻪ ﻫﻴﭻ ﺑﭽﻪاي ﭘﺎﺷﻮ روي ﻣـﻴﻦ ﺟﺎ ﻧﻤﻴﺬاره ﻫـﻤـﻪ آزادِ آزادن، ﻫـﻤـﻪ ﺑـﻲدرد ﺑـﻲدردن ﺗﻮ روزﻧﺎﻣﻪ ﻧﻤﻴﺨﻮﻧﻲ، ﻧﻬﻨﮕﺎ ﺧﻮدﻛﺸﻲ ﻛﺮدن ﺟـﻬﺎﻧﻲ رو ﺗﺼﻮر ﻛﻦ، ﺑﺪون ﻧـﻔﺮت و ﺑﺎروت ﺑﺪون ﻇﻠﻢ ﺧﻮد ﻛﺎﻣـﻪ، ﺑﺪون وﺣﺸﺖ و ﺗﺎﺑﻮت ﺟﻬﺎﻧﻲ رو ﺗﺼﻮر ﻛﻦ، ﭘﺮ از ﻟﺒﺨﻨﺪ و آزادي ﻟـﺒﺎﻟﺐ از ﮔﻞ و ﺑـﻮﺳﻪ، ﭘﺮ از ﺗـﻜﺮار آﺑﺎدي ﺗﺼﻮر ﻛﻦ اﮔﻪ ﺣﺘﻲ ﺗﺼﻮر ﻛﺮدﻧﺶ ﺟﺮﻣﻪ اﮔﻪ ﺑﺎ ﺑﺮدن اﺳﻤﺶ ﮔﻠﻮ ﭘﺮ ﻣﻴﺸﻪ از ﺳﺮﻣﻪ ﺗﺼﻮر ﻛﻦ ﺟﻬﺎﻧﻲ رو ﻛﻪ ﺗﻮش زﻧﺪان ﻳﻪ اﻓﺴﺎﻧﻪاس ﺗـﻤـﺎم ﺟـﻨﮕﺎي دﻧـﻴﺎ، ﺷـﺪن ﻣﺸـﻤﻮل آﺗـﺶﺑـﺲ ﻛﺴﻲ آﻗﺎي ﻋﺎﻟﻢ ﻧﻴﺴﺖ، ﺑﺮاﺑﺮ ﺑﺎ ﻫﻢاﻧﺪ ﻣﺮدم دﻳـﮕﻪ ﺳـﻬﻢ ﻫﺮ اﻧﺴﺎنِ ﺗﻦ ﻫﺮ دوﻧﻪي ﮔﻨﺪم ﺑﺪون ﻣﺮز و ﻣﺤﺪوده، وﻃﻦ ﻳﻌﻨﻲ ﻫﻤﻪ دﻧﻴﺎ ﺗﺼﻮر ﻛﻦ ﺗﻮ ﻣﻲﺗﻮﻧﻲ ﺑﺸﻲ ﺗﻌﺒﻴﺮ اﻳﻦ روﻳﺎ
12-08-2013، 12:20
(12-08-2013، 10:54)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینم یه شاهکار دیگه از یغما گلروییه !!!!!!!!! عالیه
28-08-2013، 10:57
چه زیبا افرین به دختره حرف راستو زد
ادم گریش میگیره
19-10-2013، 19:09
مرسی جالب بود
خیلی عالی بود ممنون ای کاش منبعش می نوشتی ولی خیلی تاثیر گزار بود نزدیک بود بغضم بترکه
بچه ها واقعا مین ها برا چی ساخته شدن اونا شدن بلای جون ما به مادرم اردو ی شلمچه خورده بود 2 سال پیش چهارم بودم من باهاش نرفتم اخه 4 شنبه می رفت مدرسه داشتم ولی تا خود صبح گریه کردم
11-11-2013، 12:43
خیلی قشنگ بود...
حرفه دختره درسته... مرسی
13-11-2013، 19:47
واقعا افسر دیگر مونده چی پاسخش را دهد زیرا دختر حرف حق را زده
16-11-2013، 0:44
16-11-2013، 6:17
واقعیت رو گفته
| |||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|