امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9

(10-08-2013، 20:53)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2013، 20:51)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2013، 20:49)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2013، 20:47)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟؟دخدر خوبیه کع! :/

خیلیAngel

منم یه مدت باهاش درگیر بودم ولی ارزششو نداشت بیخیال گلی

اوففففففففففف:/

شیوا نمیدونی که این چه موجودیهUndecided

میددونم کم ازش نکشیدم
 سپاس شده توسط ICe Angele
آگهی
من ک تراختوریم..برام فرقی ندارع!کجا و کجا؟؟
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ICe Angele
(10-08-2013، 20:54)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غیبت نکنین،بچه های خوبی باشین! ^_^

گلی تو پ.خ بگو چی شده بید..مثلا من اصن غیبت نمیکنم!! Big Grin

هرکی غیبت کنه میره تو جهنم ؟Smile
مگه نه؟Smile

میگم بهت حالا سارا*__*

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط Magical Girl
(10-08-2013، 20:56)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ک تراختوریم..برام فرقی ندارع!کجا و کجا؟؟

حالا تو دعا کن بیخیال
 سپاس شده توسط ICe Angele
(10-08-2013، 20:49)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش با عکسه حال کردی یا نه ؟
:v
همیشه با خودم فکر میکنم برای سکوت هم معنی مثبت هست هم معنی منفی!

یه بار می گیم سکوت علامت رضاست ..

یه بارم میگیم جواب ابلهان خاموشی است ..
(10-08-2013، 20:55)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2013، 20:53)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2013، 20:51)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2013، 20:49)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2013، 20:47)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟؟دخدر خوبیه کع! :/

خیلیAngel

میددونم کم ازش نکشیدم
به حال خودش هم که رهاش میکنم وکاریش ندارم بازم کرم میریزه پنهانیUndecided

باش حالا..هرجور راحتی! ^_^

خدا..دارم اهنگایی ک خیلی دوسشون دارم و منو یاد اون میندازه رو رد میکنم .. هعی..!
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ICe Angele
من استقلالیمUndecided

(10-08-2013، 20:57)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2013، 20:55)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلیAngel

میددونم کم ازش نکشیدم
به حال خودش هم که رهاش میکنم وکاریش ندارم بازم کرم میریزه پنهانیUndecided
یه ذره رفتاراش بیشتر از سنشه

(10-08-2013، 20:58)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من استقلالیمUndecided

خدافس بچه ها
 سپاس شده توسط ICe Angele
خدا هم ببازه هم ببره! :|

دعا کردم!.=)
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ICe Angele

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان