09-08-2013، 14:05
یچیزایی داره یادم میاد ... !!
فریــــــــد؟!
فریــــــــد؟!
|
◮¤ گُـفـتُــــ~ـــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ C ُ پَنــ✉ــج ¤◭ |
|||||||||||||||||||||||
یچیزایی داره یادم میاد ... !!
فریــــــــد؟!
نقل قول: فرید بگو حوصله ندارم....... چی میگی تو؟! مرغ یک پا؟! مرغ یک پا مرغی هستش که یک پاش قطع شده با یه پای دیگه راه میره ولی هی میوفته.
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
mohsenniceboy ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. pink devil ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. SABER ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. sky boy ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. امیررضا* *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ساحره ............شیطون1 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فرید_رومل چه رنگیه هااا فرید بذار یک ناگره راستی تا حالا گفته بودم من اولا فکر می کردم مرمر پسره؟
09-08-2013، 14:06
مـرضیـه چـن تـا اواتار خوب دآرم میخوآی ؟
آخ مگه کوری گوشام دراز نیستن زود بگو خدا خفت کنه
هعييييييييييييييي
(09-08-2013، 14:05)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چـه حآلـی مـیدع مـا پنهانیمـا مـا ارواح سرگردآنیـم کـسی هم نمیدونـه کی آنیم کـی آف !
09-08-2013، 14:07
اوه مرمر می خوتی لینکم بهت بدم محروم شد تا بفهمی؟
توی یک انجمن بود یک موضع تاریخی زده بودی
09-08-2013، 14:07
نقل قول: فریــــــــد؟! ها؟!
09-08-2013، 14:08
داش فرید خدایی خوب حال ملودی رو گرفتیا...
| |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|