09-08-2013، 12:10
تارا داره دروغ میگه
من با گلنار و تارا چی کار دارم آخه؟! هر کی هر خوار مادری می خواد داشته باشه ، داشته باشه.
من با گلنار و تارا چی کار دارم آخه؟! هر کی هر خوار مادری می خواد داشته باشه ، داشته باشه.
|
◮¤ گُـفـتُــــ~ـــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ C ُ پَنــ✉ــج ¤◭ |
|||||||||||
09-08-2013، 12:10
تارا داره دروغ میگه
09-08-2013، 12:11
نقل قول: مگه تو قراره از مدیریت در بیای؟!نکنه منکره خصوصیات با صابر میشی در مورده مدیریت من؟ ((:
نقل قول: اره ولي خاله شدن جديد بود بهت نمياد پسرباشي تومیشه بگی چرا؟! ریش و سیبیلم تو حلقت آدم خودمونی بشه با دخترا میشه دختر؟! باشه پس شما رو جدا میکنم از لیست و باهاتون مانند یک حاجی گفتگو میکنم آبجی. [/quote] منظورم ضاهرت نيس آقا فريد ذاتته كه روحيته تا الان فك ميكردم هيچكس از ادبواحترام متانت به تونميرسه خودموني شدن چه ربطي داره تويه آقايي درسته ولي بعضي وقتها ....... بيخيال من شبيه مامان بزرگا حرف ميزنم سوتفاهم نشه يه سريا كه نميتونن دركنن حرفافمو......بازم بيخيال اومدن اينجا فقدشده تضعيف روحيه
نقل قول: فَرید جَوآبه مَنو بِده ..چی بگم!؟ پرسشی نکردی که. یه خواب بود که گفتی
09-08-2013، 12:12
آره فرید دماغت اندازه ی دماغ منه
09-08-2013، 12:12
خدا بگم این فریدو چیکار کنه هی منو میزاره توآمپاس شدید
09-08-2013، 12:13
نقل قول: منظورم ضاهرت نيس آقا فريد ذاتته كه روحيته تا الان فك ميكردم هيچكس از ادبواحترام متانت به تونميرسه هان؟! مگه از ادب و متانت من کم شده؟! ادمی که سکوت کنه جلوی شماری از چیز ها امله. بعضی وقتا دختر میشم؟! پس باید به خودتون ببالید. یادت باشه نخست اندیشه کنی و با دلیل و سبب و استدلال یه چیزی رو بگی.
09-08-2013، 12:14
(09-08-2013، 12:11)parnia tajik نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منظورم ضاهرت نيس آقا فريد ذاتته كه روحيته تا الان فك ميكردم هيچكس از ادبواحترام متانت به تونميرسه خودموني شدن چه ربطي داره تويه آقايي درسته ولي بعضي وقتها ....... بيخيال من شبيه مامان بزرگا حرف ميزنم سوتفاهم نشه يه سريا كه نميتونن دركنن حرفافمو......بازم بيخيال اومدن اينجا فقدشده تضعيف روحيه [/quote] این جا خیلیا سعی می کنن فهمیده رفتار کنن ولی تو واقعا شخصیت فهمیده و بالغی داری برای همینه ازت خوشم میاد خودتی سعی نمی کنی شخصیته دیگه ای باشی تظاهر نمی کنی تو رفتارت این خیلی خوبه
09-08-2013، 12:14
تســـــــــــــــــــــــــــت
09-08-2013، 12:15
نقل قول: نکنه منکره خصوصیات با صابر میشی در مورده مدیریت من؟ ((: من و صابر به هم پیام زیاد می دیم ولی منکر این میشم که همش درباره ی تو هست. موضوع خیلی پر اهمییتی نیستی. بیشتر کسی هستی که احساس گندگی میکنه. | |||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|