امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترول ضد دختر ها

ترول ضد دختر ها 1

ترول ضد دختر ها 1

ترول ضد دختر ها 1

ترول ضد دختر ها 1

ترول ضد دختر ها 1

ترول ضد دختر ها 1

ترول ضد دختر ها 1

ترول ضد دختر ها 1

ترول ضد دختر ها 1

ترول ضد دختر ها 1

ترول ضد دختر ها 1

ترول ضد دختر ها 1

ترول ضد دختر ها 1

ترول ضد دختر ها 1

ترول ضد دختر ها 1

ترول ضد دختر ها 1

ترول ضد دختر ها 1

ترول ضد دختر ها 1

ترول ضد دختر ها 1
اکنون گور او را بس است

آنکه جهان اورا کافی نبود
 سپاس شده توسط radmehr rad ، متین112 ، الميرا. ، mahnegar ، beauty ، goldengirl ، REZA.N.A ، ☻JOKER☻ ، Shervin_ST ، لاله من ، sara.hpk ، The Light ، 928 ، HEART♥DEVIL ، لی مین هو 2 ، яᎧмιиα ، M.H2 ، ^Aytin^ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، PROOSHAT ، ***Z.E*** ، PARIA33 ، *Armila* ، MAHTA .S ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، natalia ، ωøŁƒ ، ♥bahar♥ ، ըoφsիīkα ، neda13 ، zaynab ، omidyosefiha ، sachli81 ، mahdi.ir ، M A H S A N` ، sara1112 ، saeed 66 ، انو ، tddh ، غلام00 ، ali3111 ، khanomekhone ، *parisa* ، easnajon ، بووووق ، unruly ، ~raha~ ، forumpouya ، kian007 ، یه دلبر ، mk off ، سمیرا 007 ، دختر شاعر ، amir 77 ، BlAcK dAy ، ramin joojoo ، helena ، manoella ، mobinamahro ، rromina ، ```FATEMEH``` ، 14.anita ، .آمیتیدا. ، amir_8633 ، ✘Nina✘ ، ♥ سارا ♥ ، pouriya1 ، حسين ، EKSIR ، RєƖαx gнσѕт ، fat.k ، جيمزباند ، کفش دوزک سایت ، خوش تیپ انجمن ، .:: هـوشـ سـفـیـد ::. ، pegah 13 ، Thyme ، nafas.k ، m.abdollahi ، سمیرا ناناز ، nazanin_nr ، noora91 ، Eli17 ، pegah jb ، سایه2 ، gole_pazhmorde ، rezatizchang ، *mehrzad* ، orkideh ، hany7 ، NARGAS_@YAHOO ، S*A*H*A*R ، آرامش ، spranza ، علی کاراته باز ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، دلبر شیطون ، blame worthy ، لوبیا ، BAHEREH!!`´ ، mohammadhm ، ''HeisEnbErg'' ، mohsen65 ، ahmad22 ، mohsen9898 ، YAS007 ، امیر1111 ، sefidbarfy ، mehrad hiden ، هاکان ، amir4 ، مبینا فرزین ، maheajon ، سانا50 ، reza789 ، ☺شهرزاد☺ ، Aiden Pearce ، Reza8112 ، aliali321 ، پریفام 2013 ، نمنماک ، P e D i ، ncr_ranger ، مهتاب17 ، leba3ekhaki ، sohrabe khaste ، دتی ، جوجو15 ، nahid% ، tan!a ، "LiLi" ، Brooklyn Baby ، HeDyE~×~ ، navid8750 ، هاناجون ، ALPHA ، R gh ، 1pesare ، ღ ツ setareh ツ ღ ، سورنا فاول ، عاشق عشق {دختر} ، .aysha ، sosun24 ، ♣♦♠l♥k♠♦♣ ، هیوا1 ، barbary ، Andrea ، ainazz ، TinaMk ، محمد هادی ، asal.hz ، عاشق دیونه ، حسین 137666666 ، ℜ. mti ، ممدو1 ، @پوریا@ ، MAIKY2015
آگهی
ممنون
 سپاس شده توسط .:: هـوشـ سـفـیـد ::. ، pegah 13
بیش از حد بی احترامی کردی...Angry

ولی باحال بودنBig Grin
 سپاس شده توسط k1. ، .:: هـوشـ سـفـیـد ::. ، pegah 13 ، ارتادخت ، ღ ツ setareh ツ ღ
قشنگ بود:4chs:
ترول ضد دختر ها 1
عالی بود Heart
هههههههههه خوبDodgy
ولی بی مزه ای25r30
رسم رفاقت این است که با رفیق پیر شوی نه اینکه از رفیق سیر شویHeartHeart500:[/color]
 سپاس شده توسط .:: هـوشـ سـفـیـد ::. ، pegah 13 ، لوبیا ، ღ ツ setareh ツ ღ
خخخخخخ
راسته راستهBig Grin
رفیق فابریک roxi

هميشه حرفي رو بزن که بتوني بنويسيش

چيزي رو بنويس که بتوني پاش امضا کني

چيزي رو امضا کن که بتوني پاش بايستي ناپلئون

ممنون جالب بودن
گفتم غم تو دارم                      گفتا چشت دراید
گفتم که ماه من شو                   گفتا دلم نخواهد
گفتم دل رحیمت کی عزم صلح دارد     گفتا برو به سویی تا گل نی دراید
25r3025r3025r30خیلی باحال بودند ممنونم Big Grin
ولی دیگه بی احترامی نکنیا
خلاف قوانین ..
 سپاس شده توسط .:: هـوشـ سـفـیـد ::. ، pegah 13 ، لاله من ، لوبیا ، ღ ツ setareh ツ ღ
همش تکراری
 سپاس شده توسط الميرا. ، ...asall... ، .:: هـوشـ سـفـیـد ::. ، pegah 13

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان